3.6.12

Oli kesäkesäkesä

Omaa puutarhaa meillä ei vieläkään ole, mutta päätimme tehdä parvekkeellemme jotakin, joka olisi mahdollisimman lähellä sitä. Minimoimme kalusteet ja maksimoimme kasvit!

Sateisen päivän käytin istuttamiseen. Aurinkoisella ilmalla olisikin ollut liian kuuma, on se sellainen kasvihuone.Yksi parvekelaatikollinen yrttejä.Toisessa meloneja ja herneitä, vielä mahtuisi jotakin, kunhan vaan keksii, mitä...Kukat ovat ruukuissaan, tämän enempää ei-syötäviä tänne ei tule.Tomaatintaimet odottavat istuttamista, ajattelin ostaa kasvusäkin, heittää sen tuohon laatikon pohjalle ja tyrkätä taimet siihen.Amppelipaikat ovat vielä tyhjillään, koska amppelimansikoita ei kaupoissa vielä ollut.
Nyt sitä vaan istuu ja imee itseensä tätä vehreyttä. Jospa sitä tällä taas jaksaisi siihen asti, että löytyy se oma pieni pihatilkku.

1 kommentti:

ArualMaria kirjoitti...

Kivan vihreätä, täällä on naamakin vähän vihreä. ;)Ihanan iso parveke, vaikka ei pihaa olekaan. Meillä on vain surkea ranskalainen parveke, johon ei voi laittaa kuin yhden parvekelaatikon...