10.6.12

Neuloosi, neuloo se

Kakara on kasvanut ja äidillä on taas neulomiseen aikaa, bussimatkalla töihin ja perinteiseen tapaan hiekkalaatikon reunalla istuskellen.

Bussimatkoilla onkin tehokkaasti saatu sitä isoa säkillistä keskeneräisiä tehtyä ja enemmänkin. Lankaa en ole ostanut puoleen vuoteen juuri yhtään (kerien laskemiseen riittää sormet ja varpaat, kyllä se on aika vähän!), joten voisi luulla, että varastokin on vajunut, mutta totuus näyttää toisenlaiselta...

Työn alla on sitten vielä Ipanan villapuku ensi talveksi, itselle neuletakki puuvillasta, isälle huoparukkaset (edelleen, vaikka piti jo toissajouluksi olla) ja neulepaita, joka ei tunnu yhtään kiinnostavan, ei vaikka sen kuinka monta kertaa sieltä kaapista nostaisi esiin.

Loma on ohi, mutta kesä jatkuu!

4 kommenttia:

katjaii kirjoitti...

Siis mieletöntä! Oon ollu ostamassa tuolinjalkoihin tarratassuja, mutta nythän mä sun kuvan innoittamana KYHäilen niihin sukat. :)

Sanna kirjoitti...

Nuo tuolintassut on hienot! Saanko varastaa idean? Mäkin ehkä jopa pystyisin tuohon...(barbin hattu :))

milliini kirjoitti...

Niinkuin aiemmin Ravelryssakin olen todennut, idea on vapaasti käytettävissä! Kannattaa tehdä tosi napakat, mieluummin vaikka vähän liian tiukat kuin vähänkään löysät.

Sanna: Se barbin hattu on edelleen tallessa :)

puikkomaisteri kirjoitti...

Mikä todella mahtava idea!!!