3.10.12

Raivona raitoja

Elämä on taas kiitänyt hurjaa vauhtia eteenpäin, melkein ehtii välillä istahtaakin, joskaan ei koskaan koneen ääreen...

Sain vihdoinkin kuvattua pipon ja lapaset jotka sain valmiiksi jo loppukesästä. Hyvin on ollut käyttöä töissä pihalla seisoskellessa. Olisi tulossa loppulangoista pieni kaulahuivikin. Näissä vermeissä varmasti näkyy keväthangilla, ei pääse päiväkodin täti katoamaan!


Ja olympianeuleeksi kaavailtu villahaalari, joka ei ehtinyt olympialaisiin, ehti kuin ehtikin kuitenkin ennen pakkasia valmiiksi. Sain jopa vetoketjunkin ommeltua paikoilleen. Tämähän siis käväisi valmiina jo viime talvena, mutta totesin suunnittelussa ongelmia (eli lahkeet ja hihat tulivat liian kapeat, ei mahtunut riittävästi pukinetta alle) ja ajattelin pistää kokonaan uusiksi. Nyt siihen tuli muutenkin lisää kokoa, toivottavasti mahtuu koko talven ja osan kevättäkin...

 Ja jämälangoista lapaset. Onneksi mummo alkoi tekemään näitä lisää niin ei tarvitse enempää ahkeroida :)


Sit lapsi tarviis vielä sukkia ja kaulurinkin. Ei kai sitä muuta äiti voi kuin tehdä. Vaikka kaikkihan sen tietää ettei suutarin lapsella ole kenkiä. (Mut sitten ei varmaan ollut myöskään niin, että itse suutarilla oli miljoonia kenkiä...)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Äh, ei mennyt nyt kommentointi ihan niin kuin piti! Tein blogijuttusille oman tilin ja minä vahingossa kirjautuneena väärällä tunnuksella kommentoidessa. Siis:

Haalari näyttää mitä reippaimmalta, pidän! Sen sekä sukka-kauluri-lapasjemman päivitys on ajankohtainen meilläkin - tunnistan suutarin ja lapset kuvauksesta. Sain sytykettä omien neulomiseen - kiitos!

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Nappikujan Anni kirjoitti...

Noihin karkkiväreihin ihastuneena pakko kommentoida, että onpas kiva tuo pipo + lapaset setti :)

Anonyymi kirjoitti...

hei! Sorry I don't know much Finnish, but I've been following your blog for a while! I nominated you for the "One Lovely Blog Award" and you can check out details here if you want to know more about it.

https://alaskaknits.wordpress.com/2014/12/14/one-lovely-blog-a-nomination/

Anonyymi kirjoitti...

hei! Sorry I don't know much Finnish, but I've been following your blog for a while! I nominated you for the "One Lovely Blog Award" and you can check out details here if you want to know more about it.

https://alaskaknits.wordpress.com/2014/12/14/one-lovely-blog-a-nomination/