8.10.08

Oi-jo-joi-joi-joi

Oli kyllä erittäin hyvä hetken mielijohde se, että lähdin mukaan syksyn sny-kierrokselle. Tämän kaiken lääkärissä ravaamisen ja koulun takia stressaamisen ja töiden rasittamisen (sekä fyysisesti että henkisesti) ohessa on ollut ihan mahtavaa saada ja lähetellä kivoja paketteja.

Tämäkin paketti oli tosi hyvä!
Siinä oli ihanan väristä alpakkaa (tiedän jo kohteen), huivi joka ei kuvassa oikein hyvin näy mutta näyttää hyvältä päällä ja on ainakin lämmin, puikot (ei vaan mun käsialalla sovi ton alpakan neulomiseen, täytyy ottaa ehkä milliä pienemmät, tää tekee vähän löysää... Mutta koko on kyllä sellanen jota aina tarvitsee kun tulee tehtyä kämmekkäitä ja lapasia vähän paksummasta langasta) muistikirja ja kortti.

Snyni sanoi tykkäävänsä muistikirjoista. Minäkin tykkään liiankin paljon. Mulla on niitä hyllyssä useampiakin kappaleita, kun hamstraan niitä kaikenlaisista alelaareista. Viivallisia opiskelu- ja työkäyttöön, pieniruudullisia neulehommiin ja noita blankkosivuisia piirusteluun ja maalaamiseen. En olekaan pitkään aikaan kuljetellut luonnosmuistiota mukana, nyt mulla on siihen taas mahdollisuus!

Niin isot kiitokset ettei ne tähän blogiin mahdu, tämäkin paketti on ilostuttanut paljon muuten niin tyhmää päivää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tykkäsit..(lähtee järjestelemään muistikirjojaan)
-sny