10.9.08

vaatekaappisekoituksia ja mutkallisia neulomuksia

En aio kiusata säännöllisiä käsityöblogin lukijoita millään vaatepostauksilla (enää). Jos kuitenkin olet kiinnostunut näistä, voit katsella minua erilaisissa vaatteissa osoitteessa http://picasaweb.google.com/milliinix/Wardroberemix#.
Se olkoon "muotiblogini". Päivitän kun päivitän, siis silloin kun sattuu huvittamaan tuo räteillä taiteilu (pukeutuminen voi olla taidetta... sen ovat minulle muotiblogit, hel-looks ja muut wardroberemixit flikkerin puolella todistaneet) ja jos huvittaa kuvata. En aio heittäytyä täysillä muotiblogeilun ja sellaisen maailmaan, en tahdo sitä että pitää ostaa uusia vaatteita että niitä voisi netissä esitellä enkä myöskään kestä muotiblogeihin jostakin kaivautuvaa "oot läski ja sulla on rumat vaatteet"-tyyppistä arvostelua.

Viime aikoina on tympäissyt tämä oman naaman katselu tietokoneen ruudulta. Taidankin jatkossa neuloa vain sukkia tai lapasia tai vaikka hameita, kun niihin ei päätä tarvii. Jotenkin tuntuisi tyhmältä retusoida tässä vaiheessa naamansa pois, kun on sitä jo niin pitkään esitellyt, ja vain sen takia ettei itse jaksa sitä katsella.

Todisteena siitä että täällä on neulottu niitä naamaa tarvitsemattomia... arvaa mitä tästä isona tulee?
Käärmeitä? TitiTyyn henkilö (meinasin laittaa että -kunta mut eihän se piä paikkaansa) ei saa arvata kun tietää.

Ei kommentteja: