17.9.08

Kylläpäs mun kaulaa nyt palelee

eli lisää lämmittimiä. Tai siis tuo aiempi kauluri on mennyt jo muihin maisemiin eikä jäänyt minua lämmittämään. Joku teistä on saattanutkin sen nähdä tai hiplata sitä TitiTyyn messuosastolla.

Tämä juustonuudelikauluri jää kuitenkin mulle. Sekin on Mamboa, ainaoikeaa ja 10, 1n joustinneuletta kahdessa kohti siellä välissä ja lopuksi siihen on ommeltu kolme nappia kiinnityssysteemiksi. Hyvin tuntuisi toimivan ainakin näin sisätiloissa. Ja kohta tulee testi ulkomaailmassakin; näin varustautuneena pääsen ihan kohta lähtemään neuletapaamiseen. Onneksi se on jo ihan kohta, on jo hirmuinen kahvintuska!
Anteeksi paljon, tämä mallia esittävä henkilö ei oikein osaa hommiaan. Sen tulisi kehittyä ainaskin naamalihaksiltaan, kun se näyttää joka kuvassa joko suuttuneelta tai säikähtäneeltä.

Tällä viikolla täällä on tehty muutakin kuin neulottu.
Ja niitä verhoja ei oo vieläkään, makuuhuoneessamme on sen sijaan pientä karnevaalitunnelmaa.
Uusi satsi siis tulossa. Kissojen ulottumattomissa.

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Kissojen ulottumattomissa - semmoista paikkaa ei taida ollakkaan - paitsi ehkä yläkomerot.

Neulokaa ja pitäkää hauskaa, minä neulon ja tylsistyn kokouksessa.

Terhi kirjoitti...

Mä näin sut tänään! Katsoin että onpas kiva nappikauluri, varmaan itse tehty! =D Minä olin matkalla töihin ja sinä viipotit neuletapaamiseen.

Terhi kirjoitti...

Tuun sitten ensi kerralla, lupaan. Tällä viikolla en vaan saanut aikatauluja mitenkään sumplittua niin että olisin käynyt siivoamassa joskus muulloin kuin tänään. Kai te vanhat konkarit ootte ihan kilttejä? Ette pure päätä pois uusilta?

Romulus kirjoitti...

Mä mietin pääni puhki mihin omppurenkulat voisi naruttaa kuivumaan ettei lankoja rakastava kiiltomatoturkkini pääsisi niihin käsiksi. TUONNE se ei pääsis! Ainakaan jos ei olis edes verhoja mitä pitkin kiivetä :)