12.9.08

Unton kanssa hengaillaan

Ikkunaremontti on vihdoin valmis. En vaan huomannut eilen, että sisempi ikkuna oli laittamatta kiinni kunnolla, ja meillä onkin tosi kylmä. Tädin neuloma norjalaisvillapaita tuli siis enemmän kuin tarpeeseen (vintiltä kaivettu). Se, mihin ei varsinaista tarvetta ollut, on tuolla päässä. Ostin sen kummempia ajattelematta eilen yhden keltaisen kerän Mamboa, kun se näytti niin nätiltä siellä alennuslaarissa. Eilen illalla ja tänään aamulla neulaisin siitä baskerin ajatuksenvirtametodilla: lisäys sinne, kavennus tänne. Väliin heitin nurjia rivejä. Tätä täytyisi ihan selvästi käyttää rajussa nyrkkipyykissä, että se oikenisi käyttökuntoon, mutta nyt ei sitä ehdi tekemään kun haluan sen käyttöön.
Ikävää on, että nyt mä tarviin tämän kanssa yhteensopivan huivin ja lapaset. Ihanniinkuin noita asusteita ei olisi jo kaappi pullollaan.

Mitähän ihmeellistä tuolla oikealla tapahtuu, kun meidän pitää sitä noin tarkkaan tuijottaa? Alakuvassa näkyy baskeri vähän paremmin. Klikkaa isommaksi jos uskallat.


Joku viisas joka meillä käy usein on varmaan huomannut, että huonekaluja on pyöritelty ja verhotkin ovat vaihtuneet. Lupaan kirjoittaa postauksen muuttuneesta sisustuksesta kunhan saadaan makkariin edes jonniinnäköset verhot ja lopuillekin tavaroille joku paikka.

Ei kommentteja: