22.9.08

Kaikki vaan pois käsistä ja äkkiä!

Se, joka vei mun graduntekomotivaation, tunnustakoon heti ja palauttakoon viipymättä.

Teen kyllä mut kiinnostaa just näin paljon.

Kuva Miehen ottama. Minä kuvittelin tätä ennen että eläin ei voi epäonnistua valokuvassa.


Lupaan muuten kertoa aina kuulumisia siitä vaatteidenostolakosta. Tänään ostin kirpparilta paidan, kun menin etsimään niitä talvikenkiä. Mutta sehän ei ollutkaan kiellettyä.
Olen muutaman kerran jo positiivisesti yllättynyt mitä tuo vaatekaappi pullauttelee. Eräänkään teepaidan olemassaoloa en ollut muistanut pitkään aikaan, ja vaatehuoneen talvivaatteiden joukosta löytyi kivoja pipoja ja kaulahuiveja. Tässä vaan vahvistuu se huomio, että ei sitä oikeasti tarvitse mitään uutta.

Lisäksi tavaramäärän pienennys jatkuu. Kaivan jemmoistani pois kaikki askartelu- taide- ja käsityötarvikkeet joita olen säästellyt mutta en tule koskaan käyttämään. Myyn ne Käsityön museon rompetorilla pois. Jos jotain kiinnostaa, tulkaa hakemaan. Siellä on tarjolla varmasti myös liuta käsityötavaroita muilta myyjiltä.

P.S. Jos romppeita jää, niinkuin voi jäädäkin kun niitä on paaaaljon, ne ovat tarjolla blogissani postikulujen hintaan tai haettavissa jostain tästä kaupungista 25.10. alkaen. Mut aletaan diilailemaan niitä vasta sitten.

2 kommenttia:

Tiivi kirjoitti...

Tulisin, jos ei pitäisi raahautua Jyväskylään asti. :(

Romulus kirjoitti...

Hih, tuo katti... :D