5.9.08

20 000 e.a. ja 1950 j.a.

Päivän asu


ur doin it rong

Eli siis päivän asuna on ennemminkin ollut yökkäri ja villatakki ja tulee olemaan työvaatteet (eli työkkäri?), mutta siinä välissä näköjään ehtii kiskaisemaan päälleen tälläisetkin vermeet. Pitihän sitä tietty olla hienona kun haettiin anoppilasta kissat kotiin viikonlopuksi.

Esittelyssä siis toisiksi viimeinen vinttilöytö. Ei tainnut äippä tietää minkä aarteen on tuleville polville jättänyt, hame on ii-haa-na. Ja siinä on taskut. Ihan vaan jos joku mietti kuka mun sormet on syönyt ensimmäisen ja toisen kuvan välillä. Ja jos jotakuta kiinnostaa niin muuten mulla on päällä äipältä saatu tummansininen villatakki 3/4 -hihoilla, alla tummansininen tuubitoppi, valkoiset paksut sukkahousut ja Artin punaiset läpökäskengät. Kaulassa huiviksi ommeltu kankaanriekale ja ponnari kiinni silkkinauhalla.

Meille muutti uusi perheenjäsen. Sen nimi on Solanum quitoense, tuttavallisemmin "Jurassica". Tyyppi oli vaan ja selviytyi jostain maailmanlopusta mihin dinosaurukset kuoli ja sit se tuli meille.
.
Äitiii! Hoito-ohjeita, please? En tiiä muuta kun että se ei saa seista vedessä ja että puolivarjossa pitäis olla ja että kesällä voi laittaa ulos. No, jos se on selvinnyt jääkaudesta, kai se meilläkin selviää.

Muorinkukka näyttäis ainakin tykkäävän ikkunaremontista. Mummeli alkoi kukkia. Heittäytyi suorastaan valokuvaukselliseksi. Niin, nuo pötkylät taitaa olla niitä kukkia. Hortonoomiuteni huomaa sanavalinnoista... Ehkä, taitaa, en tiedä.

Ei kommentteja: