29.1.09

Sininen ikuisuus

Minä niin haluaisin esitellä blogissani toinen toistaan upeampia neuleita ja muita väkerryksiä. Nyt vaan sattuu olemaan niin, että kaikki mitä viimeaikoina on puikoilla ollut tai ompelukoneen jalan alle joutunut, on ollut tarpeeseen tai aivotonta. Sen pitsihuivin alunkin jouduin purkamaan kun ensimmäisellä kerroksella oli virhe, joka pilasi kaikki ne seuraavat.

Voi siis olettaa että tämä seuraavakaan ei ole maailmaa mullistava tekele. Tai jos pitää 2 oikein, 2 nurin ribbineulosputkea mullistavana niin sitten se on. Uutta tässä minulle on bambuiset sukkapuikot (sny-paketista, kiitos!), ja tykkään kyllä niillä neuloa. (Kuvatkaan eivät ole erityisen ihania, pahoittelut siitä)

Parasta on, että näitä tehdessä on voinut samalla tuijottaa Yle Areenalta hyvää ohjelmaa. (linkit Avaraan luontoon ja Strömsöhön)
Ja kuunnella hyvää musiikkia. (Linkeissä Johnny Cash ja Tiger Army)
Ja syödä herkkuja. (Linkissä Maailman paras pannari, joka muuten onnistui, edelliseen kirjoitukseen viitatakseni)

No tein mä siihen putkeen vähän lettiäkin.

Maailmassa pätee ainakin yksi sääntö: Kaikki Kamala Kestää. Mieti vaikka niitä kamalia, rumia sukkiasi. Ne ei osoita mitään heikkenemisen merkkejä vaikka niitä käyttäisi vuoden putkeen. Mieti sitten niitä ihania sukkiasi, jotka menivät puhki jo kun niihin päin hengitti. Sama on langan suhteen. Se ihana, ihana kashmir loppui kesken, tätä kamalaa sinistä (se on juurikin noin sinistä kuin kuvat antavat ymmärtää) Äkryyliä riittää, riittää ja riittää. Tätä on jo raita-kukkapaidassa, kärrynpyöräsukissa, pöllössä ja tässä setissä. Ei varmaan tarvinne mainita, ettei se vieläkään loppunut.

Eri kokoisten ribbineulepötköjen neulominen siis jatkuu. Kunnes lanka ja/tai hermot riittävät.

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Äh,palmikko tekee noista kivan spesiaalit! Haastoin sinut!

ihanasonja kirjoitti...

Tuo sähkönsininen väri on just mahtava, tuo vähän luonnetta :) Itse aika ajoin kaipaan kyseistä väriä kun sitä näkee, eipä vielä ole kuitenkaan päälle päässyt... Säärystimet on mahtavat, kiva palmikko yksityiskohta!

Arja kirjoitti...

Minäkin ihastelen täällä värivalintaa, sekä molempia neuleita. Säärystimissä on kivat palmikot :)