21.1.09

Pientä Puuhailua

Tällaisina päivinä kun odottaa milloin mahatauti iskee minuunkin, voi tehdä vain pientä, nopeaa ja yksinkertaista. (Sivuhuomautus: tällaisia päiviä ei tarvitsisi olla.)

Kuten osa jo tietääkin, säästän vähän kaikkea. Joululahjojen ompelusta jäi jäljelle vähän materiaalia. Ja tämä kahteen kertaan lakanapyykissä tiivistetty riekale oli kuin omiaan juuri tähän työhön. Ostin siis joku aika sitten ne uudet talvisaappaat. Niissä oli vain yksi vika: ei minkäännäköisiä pohjallisia. Kylmä maa tuntuu villasukista huolimatta. Otin siis kumpparista pohjallisen malliksi (sovitin sitä ensin talvikenkään, ja se sopi) ja käytin sitä kaavana.

Leikkasin kappaleet tuplana ja ompelin ne yhteen. En jaksanut olla turhantarkka tämän suhteen, nehän kuitenkin tulevat minun kenkieni sisään, tuskin niitä sieltä kukaan ompelumaisteri alkaa tarkastelemaan.

Ja kaikki, mistä ehkä vielä jotain saa, täytyy säästää. (Älkööt kukaan huomatko muruja pöydällä)
Loppukevennyksenä kasvienhoitoa. Toinen näistä bambuista on minun, toinen Pienten Karvaisten Puutarhurien hoitama. Tarvinneeko tuota kertoa erikseen kumpi on kumpi.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Voi bamburassua! Meillä herroille kasvaa koko ajan vehnänoraita (just laitoin uusia tulemaan). Piki on fiksu ja osaa itse käydä syömässä niitä, mutta Indy ei. Tai sitten se on niin fiksu, että se odottaa palvelua... Joka tapauksessa, sille pitää katkoa oraita suoraan ruokakuppiin ja silloin se suorastaan ryntää ahmimaan.

Mrs.Marple kirjoitti...

Jos tämä olisi kompakysymys, niin vastaisin että oikeanpuolimmainen on teikäläisen hoitama. Mutta se ei kuitenkaan ole..

Mitään ei _ikinä_ heitetä pois, sitä voi joskus tarvita johonkin! Isäntä ei oikein tykkää tästä hamsteritaipumuksesta..