16.1.09

Edelleen enimmäkseen neuleblogi

Minulta kyseltiin neuletapaamisessa, joko kashmir-juttu on valmistunut. No onhan se, aikoja sitten, mutta tuo kuvaaminen on jostakin syystä ollut niin kamalan hankalaa. Valoisaa aikaa kun ei päivässä vieläkään ihan liikaa ole. No nyt piti sitten ottaa nekin kuvat, pahoittelen kovasti muuta asuvalintaa ja huonoja hiuksia. Ei jaksa laittaa kun päivän tavoitteena on vaan leipoa kotona.
Yritin pehmentää järkytystä käsittelemällä näitä kuvia jonniinverran.
Pääsee lauantaina päälle juhlavaatteiden kanssa. Jospa vaikka näyttäisi paremmalta kuin näin yöpuvun päällä... Ainakin se on ihanan pehmeä! Kashmirin lisäksi sisältää tuotannollisista syistä (sylissä nukkuva Kisu on ilmeisesti tuotannollinen syy) myös kismirriä, siksi nimetty kashmir-kismir-boleroksi.

Viime tiistai-iltana tuli melkoinen älynväläys. Keksin, mitä tekisin Villasukalta pikkujoululahjaksi saamastani shetlanninlammaslangasta. Ja pitihän se nyt heti saada puikoille.
Feather and fan -tuubia tuli sitten muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen. Joitakin muitakin pitsimalleja koetettuani tajusin, että tämä on minulle jo riittävän haastavaa ja ne muut liian haastavia. Ja tämä malli sopii kyllä tähän lankaan, se on todettava.
Siitä ei oikein tullut kauluri eikä keeppi, jotain siltä väliltä. voisin kuvitella käyttäväni esimerkiksi olkaimettoman tai halterneck-vaatteen kanssa kesäjuhlissa.

Lopuksi kevennys: arvaa mitä löytyy pötkyn sisältä?
No Neiti Kurvikas tietenkin. Onneksi tuostakin on hyötyä edes pingottimena kun kerrostalossa ei pysty rummuttamaan.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

onpas taas hienoja tekeleitä, minäkin haluun...osaisinkohan tehdä tuon ekan? :)

Villasukka kirjoitti...

Kashmir on ihana! Mulla on tasan yksi kashmir-silkkipusero ja näinä pakkaspäivinä se on yliveto.

Ja tuo toinen.... Olen aivan järkyttynyt! joku muu on tehnyt jotain minun langastani - se on siis mahdollista ;) Väri ja kuvio kieltämättä sopivat hyvin yhteen.

johanna kirjoitti...

aivan ihana kashmir-kismir-bolero! oiskohan siitä mahdollista saada jonkinlaisia ohjeita ja kuinka paljon lankaa kului ym.??!?