7.1.09

Onnellisten sattumusten sarja

Minut tuntevat ovat varmaan saaneet hyvät naurut noista edellisen postauksen kommenteista... Siis mikä kärsivällisyys? Minä ja kärsivällisyys eivät sovi käsitteinä samaan lauseeseen. Mutta tuollaisesta visuaalisesta näpräämisestä tykkään kyllä. Tässä vähän lisää todistetta siitä:
Vielä pitäis vuori ommella tohon niin ei tarviis enää Miehen pipoa lainata. Malli on omasta päästä, jotain kuvioita piirtelin etukäteen, loput keksin neuloessa. Lankoina joitain jämiä ja puikot oli ne lyhyet kaksmilliset joita olin antanut Unton pureskella kun luulin etten niitä tulis koskaan käyttämään mihinkään.

Tää näyttäis myös hyvin sopivan tuohon luomupuuvillateepaitaan ja uuteen kashmirvillatakkiin. Tai ei se silleen uus oo, vaan käytetty, mut mulle uus kun löysin sen eilen kirpparilta (3,5e!). Tosin epäilen vahvasti ettei sitä ole käytetty, kun taskut oli edelleen ommeltu kiinni ja vaate on ihan priimakunnossa ja se tuoksuu ihan uudelta villalta... Samalla reissulla löysin vihdoinkin ne ruskeat talvikengätkin joita olen etsinyt jo toista talvea. Että tuli semmoinen poikkeama vaatteenostolakkoon... Katsokaas kuka muu on tullut luvanneeksi samaa!

Luomusta ja tuoksusta ja lakosta tulikin mieleen että täytyy yrittää kirjoitella viikon ekotekopostaustakin tässä viikonlopun aikana.

Ei kommentteja: