5.1.09

Uusi vuosi, vanhat kujeet.

Jatkamme siis käsityöaiheilla. Kuusi-sukat eivät sitten ihan junamatkan aikana valmistuneetkaan, vaan eilen.
Tuli lyhytvartiset uni- ja kotisukat minulle. Tuosta mallineuleesta tuli mieleen kuusen neulaset, siitä nimi. Vuodenaika saattoi myös vaikuttaa asiaan... Alimmassa kuvassa väri on oikein.

Jonkun verran uusi vuosi on saanut aikaan uudistamisen tarvetta. Ompelin sohvan tyynyihin uudet päälliset, jotta se sopisi paremmin muuhun sisustukseen. Unohdin, miksi niihin tehtiin alunperin valkoiset päälliset... Kissankarvat näkyy näissä kiitettävästi.Muutenkin on myllerretty taas kalusteita eri paikoille, kun talouteen tuli toinenkin cd-hylly. Ja kirjahyllyäkin piti uudelleenjärjestää sen kunniaksi.
Ja sai laittaa ne kaksi tai kolme joulutavaraa pois näkyviltä. Nyt jäädään odottelemaan lisää aurinkoisia pakkaspäiviä, ja sitä, kun kevään alkaa haistaa...

1 kommentti:

Teija kirjoitti...

Mullakin on uudistumisentarve, niin kämpän sisustuksen suhteen kuin itsenikin. Toinen vaatii jonkinverran käteistä ja toinen tiukkaa itsekuria. Kumpaakaan ei juuri löydy! :D Mutta onneksi on varastoja täällä ja koto-kotona missä voi tehdä löytöjä :) Hyvää alkanutta vuotta, sukat näyttää oikein mukavilta :)