4.2.09

Hyvin vetisiä asioita

Teija haastoi mut :
  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama
Koska neljännessä kansiossa siellä missä me yleisesti säilytetään kuvia, on miehen kuvia, enkä usko että miehen kaverit olisivat erityisen mielissään heidän pällistelykuviensa julkaisemisesta blogissani, otin neljännen kuvan neljännestä kansiosta omasta kuvasäilyttelypaikastani.
Tässä on kuvaa suolta tuolta meidän takaa kulkevan lenkkipolun sivujuonteelta, jossa kävin retkeilemässä viime kesänä. Oli hirveän aurinkoinen päivä, ja kaikki kuvat näyttävät ihan yhtä vaaleilta. Kansio, josta tämä kuva löytyi, oli nimeltään retket. (harmi, että sen neljännen kuvan piti olla just tää, ois siellä ollut hienompiakin. Ja harmi, ettei se neljäs kansio ollut mikään kiinnostavampi, niinku vaikka Islanti.)

Vaikka tähän oli kiva vastata, en taida haastaa ketään. Ensinnäkin en keksi ketään joka tällaisiin haluaisi ottaa osaa jonka blogissa tämä ei ole ollut jo, ja toiseksi ei nyt ehdi alkaa etsimäänkään ja selaamaan kaikkia blogeja. Eli, saa ottaa jos huvittaa. Kerrothan kommenteissa, ois kiva käydä katsomassa!

Nyt tää lähtee taas kerran pesemään pyykkiä. Tuntuu, että tällä viikolla ei oo muuta tehnytkään. Ensi kerralla voisin vilauttaa, mitä kirppareilta on tullut viime aikoina vastaan ja mitä niistä olen saanut aikaiseksi...

1 kommentti:

Terhi kirjoitti...

Kääk, unohdin kiittää kun opetit magic loopin! Kiitos!