6.2.09

Waste pipes, wasted time?


Jatkoa seuraa Viemäriputki Collectioniksi nimittämässäni setissä. Kipakoiden neuletapaamisesta kotiin tallustellessani mietin, missä olinkaan aiemmin nähnyt tuonvärisiä muovisia putkia... Ai niin, kotikotiinhan tehtiin tässä viime kesänä viemäriremppaa... (tai jotain vesiputkia ne veti ne kaupungin tehokkaat ukkelit)
Itse asiassa olen alkanut tykätä tästä väristä ihan hirveän paljon. Ilmeisesti kaikki vaatii vaan vähän totuttelua. Vielä kun saisi tuon taiottua joksikin muuksi materiaaliksi.
Taustalla hieman viimeaikaista kodinsisustusta. Muokkailin päivänä eräänä edellisessä kämpässämme kisuasukeista napsittuja kuvia ja pistin ne tilaukseen. Se ei ole se varsinainen askarteluosuus; nuo kehyksetkin olen käsitellyt vähän kivemman näköiseksi. Ne olivat ennen lakattua puuta, lakka karissut, ja maalasin ne sitten öljyvärillä mustaksi. Väri tarttui parhaiten niihin kohtiin, missä lakkaa ei enää ollut. Tuli kivan epätasainen ja rosoinen väri.

p.s. Unohdin viimeksi mainita, että olihan tätä lankaa käytetty myös neulegraffitissa. Se Ufo -> fufo -> fo -suikaleen neuloin tästä. Nippelitietoa graffan nähneille!

Ei kommentteja: