16.2.09

Väriä elämään

Tässä äkkiä viimeaikaisimmat näperrykset kuvakavalkaadina.

Sukat. Aika ärtsyt. Muuten tykkäisin mutta kun pitää olla noita hiton pilkkuraitoja. Tekniikka oli sellanen, että siirtelin noita silmukoita neuloessa miten nyt sattuikin huvittamaan mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Ja jos sääret näyttää vähän oudolta niin se johtuu siitä että yritin korjailla sukkahousuista kissankarvoja pois kuvankäsittelyn keinoin.

Kännykkäsuojus. Tästä tulee vielä toimivampia versioita, tämä oma eka ihan prototyyppi.

Ja sit alotin toisia sukkia jämälangoista, näihin jää koukkuun. Sitä miettii, että neuloo tän pätkän lankaa vielä loppuun ja sitten sitä keksii minkä langan siihen seuraavaksi laittais ja sitten huomaakin neuloneensa jo vaikka kuinka monta pätkää. Tarkotus on saada eripariparit aikaiseksi. Yritän kyllä saada molempiin sukkiin samoja lankoja mutta eri järjestyksessä ja eri verran.

Jotenkin vaan sukattaa eikä hotsittais neuloo mitään muuta.

(Tiina H, älä huoli, kyllä niitä sun juttujakin on tulossa koko ajan)

2 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Minä oon aikonut kommentoida jo pitkän aikaa, mutta ikinä en keksi mitään järkevää sanottavaa. En nytkään, mut nuo sukat ovat makeet. Ja ne siniset neulomuksetkin ovat kivat. Väri on aika huikea.

Jaana kirjoitti...

Ihania keväisiä värejä sulla neuleissa! Itekään en tykkää niistä pilkuista Fabelissa, mutta niistä pääsee kätevästi "eroon" jos neuloo kaksinkertaisella langalla. Tai käyttää jopa kahta eri Fabelin väriä. Tulee aika makeen näköstä! Ite en olis keksiny, mutta teen siitä just villatakkia ja siinä on käytetty koko takissa kaksinkertaista lankaa siten, että kumpikin kerä on eri väriä. Upeita uusia sävyjä! Tykkään!