18.2.09

Himputin hamppu

No niihin sukkiin tosiaankin jäi koukkuun.
Tein magic loopilla, kärjestä alkaen ja tiimalasikantapäällä.
Innoittajina Peppi Pitkätossu ja Magdalena. Siis se millä on sukat makkaralla ja pupuja pöydän alla. Oispa mulla pupujakin.
Kuvat eivät ole parhaita mahdollisia, piti aika äkkiä livistää sisälle tuolta hangelta sukkasillaan seisoskelemasta. Epäilin, että naapurit alkoivat jo ihmetellä sitä muutenkin outoa tyyppiä joka tuolla pihalla nyt kuvaa koipiaan. Ja paleltaakin alkoi, sekä sormia että varpaita. Vaan mitäpä sitä ei blogin eteen tekisi...

Otsikko viittaa siihen, että muutakin on turattu.
Siinä poseeraa hamppuinen keittiöpyyhe ja tiskirätti, menevät TitiTyyn standille hiplailtaviksi. Jos Tiina huolii. Vaikka valmiin tuotteen tuntu höyräytettynä on miellyttävä, ei neulominen ollut minulle mieluisaa. Kävi kovasti sormiin (voin kuvitella, millaista oli virkata paperinarua, Jaana) ja aina muutaman kerroksen jälkeen piti pitää tauko. Mieskin jo kyseli muutamaan otteeseen, mikä niin kovasti irvistyttää.

Unto ei ole paljon jaksanut irvistellä. Se nauttii kyllä kevään tulosta yhtä paljon kuin omistajansakin. Auringonpaisteella sen turkista erottuu ällistyttävän hienoja sävyjä!
Päätämme näihin aurinkoisiin tunnelmiin parvekkeelta tällä erää. Hauskaa kevättä ja paistatelkaa tekin keväthangilla!

(kuvat Miehen ottamia)

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Väriterapiasukat! Unto on ihan kuin iso jellona - mitähän se tykkäisi pupuista pöydän alla...

Tui kirjoitti...

Noi sukat on aivan mielettömän ihanat!