26.2.09

Korut on

Tämä varmaan meinaa jo lopun alkua.

Näköjään oon alkanu vääntämään jo jonkinlaisia korujakin.

Tuosta kierrätysnappikorusta (yläoikea) täytynee tehdä koko setti. Muuten en oikein innostunut. Aika tylsää vaan pujotella helmiä peräkkäin, ja sitten taas niistä monimutkaisemmista virityksistä en tykkää, vaikka niitä oliskin varmaan kivempaa tehdä. No, ompahan kokeiltu nyt tätäkin.

Toin naukumaakareille kotikotoa mukanani tämmöisen kissatelineen (niille, jotka eivät ymmärrä huonoa huumoria tai jotka eivät ole tämännäköistä törpötintä aikaisemmin nähneet, tiedoksi: kyseessä kukkateline) mutta ei niitä olis se voinut vähempää kiinnostaa. Hyvää hyvyyttäni raahasin sen kuitenkin varaston periltä, puhdistin ja kannoin auton takakontissa puolitoistasataa kilometriä jotta he voisivat sen avulla paremmin kurkistella parvekkeelta, ja eräät tyytyivät vain vähän haistamaan. No, voi siinä sitten ensi keväänä vaikka jotain rehuja kasvattaa.


Tässä blogissa selvästikin panostetaan valokuviin. Juuri siksi tuossa edellä olevassakin näkyy raitapaitainen kuvaaja heijastuvan lasista. Kun eihän sitä millään olis jaksanut mennä sen oven toiselle puolelle kuvaa ottamaan...

Jotta saimme tuon hirvityksen asennettua parvekkeelle juuri tuohon kohtaan, meidän piti tuoda siellä koko talven säilytyksessä olleet laatikot pois. Tarkoitus oli viedä ne varastoon jemmaan. Mutta koska sisustuksemme toimii kissojen ehdoilla...


... meidän molemmilla pojilla on nyt omat sängyt.

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Voi, meidän pojatkin rakastaisivat noita sänkyjä (sitä Indy ei edes saisi silputtua tilataiteeksi). Nyt niillä on vaan pesuvadit huovutetuilla villatakeilla pehmustettuina.

Teija kirjoitti...

Oh! meillä kotikotona oli joskus 80-luvulla kaksi tuollasta kukkapöytää ja inhosin niitä! mutta nyt kun näin sun niin heti tekstasin kotiin et onko ne jossain tallessa, saanko toisen ja maalata valkoseksi :) Kissojen sängyt on ihanat! Voi meidänkin lapset haluaa !!! Ehkä kaksi kerrossängyä?

Romulus kirjoitti...

Hihhih, noi sängyt on mahtavat!

Lotta kirjoitti...

Se on juu vähän monotonista tehä helminauhoja, mutta toisinaan se on paikallaan: äärettömän väsyneenä, jotain pulmaa pohtiessa. Tuntuu jotenki hullusti, että ongelma ratkee itestään samalla ku helminauha kasvaa pituutta :). Itellä huomaan sen, että täysin randomilla tehdyt korut on paljon kivempia, se vasta tylsää onki pujotella 3 tota-1 tota-3 tota.

Öh, tulipas taas runoiltua. Mutta kivoja koruja enihau!

Tui kirjoitti...

Voi ei! Sängyt! Niin suloiset!