7.6.08

Pitkä kävely maisemassa

Seuraa kuvallinen tarina aamulenkistäni. Täytyyhän sitä välillä käydä katsomassa minkä vuoksi sitä ekoilee ja vauhkoaa.
1. Sain aloittaa lenkkini lintusten laulaessa., 2. polku oli pitkä,, 3. ja sen varrella oli kauniita asioita., 4. Kukkaset kukkivat pitkospuiden vierellä..., 5. mutta jossakin näkyi ihmisen kädenjälki., 6. Näistä väreistä saa kyllä inspiraatiota., 7. Luuletteko että nuo puut pysyvät tuulella pystyssä?, 8. Kivikkoa Keski-Suomessa ei voi välttää., 9. Jatkoin matkaani eräpolkua pitkin., 10. Tie oli pitkä ja kivinen..., 11. ja se loppui yllättäen,, 12. kun hakkuuaukko tuli vastaan., 13. Yhtä kivistä jatkoa löytyi aukon toisesta päästä., 14. Siellä oli lämmin, ja voi haistaa männynneulasten tuoksun., 15. Nuotiopaikalla istahdin hetkeksi ja join vettä., 16. Puolukatkin kukkivat., 17. Varmistuin oikeasta polusta,, 18. joka johti syvemmälle metsään., 19. Puun juureen joku oli tehnyt pesän. Liekö menninkäinen?, 20. Toisessa puussa taas asusti kääpä., 21. Polun vieressä oli iso kivi, arvatkaa kiipesinkö sinne?, 22. Tottakai kiipesin!, 23. Ja sieltä näkyikin kauas., 24. Sitä piti mennä katsomaan lähemmäksi., 25. Joskus kannattaa kiivetä kukkulalle., 26. Kun asutusta alkoi näkyä, arvelin menneeni väärään suuntaan., 27. Käännyin takaisin., 28. Jatkoin polkua pitkin, , 29. metsä oli täynnä suuria ja pienempiä kiviä., 30. Puissa kasvoi naavaa., 31. Mahtaa olla puhdasta ilmaa., 32. Tätä tietä pääsee kotiin., 33. Onhan minulla jotain viemisiäkin, inspiraatioksi., 34. Tupasvillaa., 35. magia moss, 36. magia moss close-up

Noista linkeistä pääsee katsomaan kuvia isompana.

Eilen kehräilin. 120g merinotopsia muuttui langaksi värttinällä (katso kaksi viimeistä kuvaa). Tänään kertasin sen. Olen hurjan ylpeä tästä, vaikka se on möykkyistä, välillä paksua ja välillä ohutta, välillä yli- välillä alikierteistä, ja Unton oksennus aamulla ja eilen oli justiin tämän väristä. Se on silti lankaa ja se on minun ihan ite tekemää. En edes yrittänyt saada langasta tasaista vaan annoin sen tulla sormien läpi niinkuin se halusi tulla. Käytin tätä kehruuta jonkinlaisena mietiskelymetodina ja se kyllä toimi. Päätä ei kiristä niin paljon enää. Selkä kyllä kipeytyi.

Tänään ompelin kanssa. Tabletteja keittiön pöydälle ja hattuja päähän. Ja "ompelin" huiveja, eli siksakkia kankaan reunaan. Totesin kaupassa että isot huivit on hirveen kalliita eikä ne oo kun pala kangasta, joten hilpaisin siitä sitten kangaskauppaan. Kuveja ei nyt tule kun kamera on muualla matkoilla. Se näköjään retkeilee ahkerasti tänään.

Puikoille hiipii naavan ja kantojen inspiroima työ. Mutku ois se salainen rojektikkii ja tuo fufo...

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Hauska postaus. Kliksuttelin kaikki linkit. Jotenkin tutunoloisia maisemia.

Lanka on hienoa! Paitsi että se voisi olla jotain muuta kuin merinoa ;D