1.6.08

Kesä, kesä, kesä!

Muokkailtu: lisätty kuva korjatusta versiosta.

On niin kauan siitä, kun täällä on viimeksi esitelty neuleita, että neuleblogiksi kutsuminen alkaa olla jo rikollista toimintaa. Ähhäh, nytpäs esitellään.

Malli oma. Lanka Novitan vuosikertaa, Mangoa. Puikot neloset tai kolme ja puoli, en muista. Kädenaukkojen ja pääntien reunaan virkattu pari kerrosta kiinteitä silmukoita. Selkäosaan olen tyytyväinen, sitä en mene muuttelemaan yhtään. Nyt etuosakin on korjattu, kuten allaolevasta kuvasta näkyy. Siihenkin olen tyytyväinen.
Se vähän nukkasi, hame on ihan punaisessa nöyhdässä. Ja niitä kissankarvoja ei myöskään tarvitse etsiä. Uusi käyttäjäkuva onkin neulomisvaiheesta, jostain tuntemattomasta syystä käyttäjäkuvakseni oli muuttunut poissa ollessani kissan kiipeilypuu. Vaikka puiseva olenkin... taidan jättää puujalkavitsit kertomatta.

Tuossa muutama postaus sitten taisin sanoa että en ala hamahelmihommiin ennen kuin se on pois muodista. Taisin silti hurahtaa. Tänäänkin ruokakaupassa käydessä piti piipahtaa leluosastolla. Se ensimmäinen 1000 nappulaa kului aika äkkiä...

Ajankohtaiset korvakorut. Nää tuli ensiksi.
Sitten sitruunarintakoru ja kirsikkakorvikset (jotka on ollu mulla käytössä siitä asti kun sain valmiiksi)
Ja lopulta se luovuuskin lähti kukkimaan. Mulla on joku ihmeellinen viehtymys kettuihin. Tuossa vaiheessa päättelin myös, että nää täytyy olla japanilaisten keksimiä kun ei näistä saa aikaan kuin suurisilmäisiä söpöjä olioita. Ja mitä muuta kalamiehen tyttäreltä seuraavaksi olisi voinut odottaa kuin ahventa. Missähän näitä voisi käyttää?

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Hei! Tervetuloa mukaan fufoilemaan! Tarvitsisin vielä sähköpostiosoitteesi, johon voisin lähettää blogikutsun.
Laittaisitko sen fufoblogin ilmoittautumiskommentteihin tai suoraan mulle s-postiin helminalle_4 (ät) hotmail.com