24.6.08

eisemitään-päivä

Olenkohan minä nyt osa sitä joukkoa, jota nimitetään kehruuväeksi? Ainakin jo tämä värttinällä hurruuttelu on saanut minut pauloihinsa. Seuraava askel on hankkia hirveesti rahaa ja ostaa rukki. Mitenhän tuon toteuttaisi ryöstämättä pankkia?

Mielenkiintoinen päivä tänään. Vartija tuli katsomaan imurointiani. Joku vika sisäänkirjautumisessa. No, onhan sitä teatterissakin joskus enemmän yleisöä.

Toinen sukka on jo valmis. Toista aloitin. Ei tullut niistä cable netsejä, eikä sellaisia kahden värin sukkia niinkuin toisella kertaa neuloessani meinasin. Tulee tulisukat.

Virkattuun toppiin on ostettu napit, ommeltua en ole saanut vielä. Ei oikein vielä nappaa kun en sitä valmiiksi saa kuitenkaan: tässä kylässä ei ollut kaupoissa sopivaa nauhaa. Tyhmää. En halua silkkinauhaa, vaan jotakin mattapintaisempaa. Tulee kiiltävällä liian shekshikäs. En halua näyttää siltä kuin kulkisin virkatuissa alusvaatteissa.

Hmm, virkatut alusvaatteet? No onhan niitä ollut virkattuja bikinejäkin. Jotenkin ihan älytön muoti. Neulotut aluspaidat tajuan, nehän lämmittää ihan sikana talvipakkasella kun on villaa ihoa vasten. Ja imee hikeä. Muut... No kukin tyylillään.

Olipas ihan turha postaus. Vaan eipä taida sekään enää tänään haitata.

1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Jahas, pikkuväki, metsänväki, kehruuväki...kuulostaa aika hämyltä. Enpä ole tuota viimeistä vielä kuullutkaan. Mutta ei epäilystään siitä mihin porukkaan kuulun *keksi tähän sopiva hymiö*

Kivannäköistä lankaa joka tapauksessa :)