9.6.08

neliöitä, kolmioita, puoliympyröitä ja mämmituokkosia.

Muoks: Kuva korjatusta munankuoresta lisätty.

Niitä ompeluksia nyt sitten. Kukkakangas löysi viimeinkin kohteensa ja siitä tuli tabletit keittiön pöydälle.


Huiveja en nyt esittele, ne on tosiaan kangaspaloja, joissa on siksakkia reunassa. Paitsi yhden reunat purin hapsutukseksi. Jos joku oikein tahtoo ja vänkää niin jonkun yhteiskuvan ehkä voin ottaa.

Hattuja ompelin, en "ommellut", joten niitä kai passaa näytellä. Tai no katsotaan nyt. Tein ensin testiversion shortseiksi lyhentämieni farkkujen lahkeista.

Tuli ihan käyttökelpoinen. Tai no ainakin olen käyttänyt. Varsinkin tuo sisäsauman pätkä lipassa on kiva yksityiskohta. Ja kohta näemme miksi hyvää ei kannata mennä parantamaan, seuraava on sitten ommeltu siitä oikeasta kankaasta:

Ei näytä pahalta vai? It's all angles, baby:

Tulee kypärä. Jos leikkaisi ristikon tuohon lippaan niin voisi vaikka mennä turnajaisiin. Mummo aina sanoi että "käyp vaekka mämmituokkosen piähänsa panis" ja siltä se kyllä päässä tuntuukin. Tiiä sitten käykö. Jos haluaa näyttää kananmunalta niin ehkä sitten.

Täytyy yrittää jos sitä saisi jotenkin pelastettua. Tai tehtyä uuden. Jos tältä gradunkirjoittamiselta (!) ehtii. Siunattu sadekeli!

Korjattu malli.

2 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihanan pirtsakka tuo kukkakangas :)

Hannah kirjoitti...

Vautsi - ihanat retrokangastabletit ja lippikset on hienot - oisinpa vähän nuorempi niin kenties voisin itsekin käyttää juuri tuon tyylisiä!