29.3.09

Kädentaidollista sisältöä elämään

Vihdoinkin sitä sitten tulee. Kästöetä.
Virkkasin tommosen lippiksen sauvakävelykaveriksi. Tai vaikka pyörällä kaupungille hurauttamiskaveriksi. Ei muuten menny pitkään! Muuten virkattu kutosen koukulla mut lippa kolmosen, tuli ainakin tarpeeksi jämäkkä. Lanka on tästä topista purettua Araucania Nature Cottonia. Ja se toppi oli muuten ihan kiva mutta vähän epäkäytännöllinen, paksu hihaton paita ei sopinut oikeastaan millekään kelille. Nyt mietinkin teenkö niistä kaikista tämmösiä hattuja vai marinoinko vielä vähän jos joskus vaikka tulis ideoita. Laukkukin olis kyllä ihan kiva, ja niitä kahvojahan mulla jo varastossa onkin...

Oon jo jonkun aikaa bongaillut rättikaupoista kimonovöitä, ja täytyy myöntää että tämä muotioikku on miellyttänyt silmää. Ajattelinkin sitten eilisessä kauniissa (mutta kylmässä) kevätsäässä, että tekaisisin omista varastoista löytyvistä raikkaan värikkäistä kankaista itsellenikin sellaisen.

Huomasin sitten tänään ompelevani tekelettä raikkaan mustasta ja harmaasta (sisäpuolella harmaa vuorikangas). Kyllä se sää vaikuttaa noihin käsitöihinkin. Mut on siinä kukkia!
Eikä noi vaaleat viivat ja pisteet ole vikoja siinä kuvassa. Ne on kissankarvoja vaatteissa.

1 kommentti:

Romulus kirjoitti...

Raikas ja reippaan värinen kimonovyö on ihana!

(Et sä oo lukenut mun blogsusta koskaan vastauksia liivikyselyille ;). Kyl mää liiviä ompelisin ihan mieluusti. Lait meiliä roo.romulus @ gmail.com)