3.3.09

Hitsin pitsit osa 2

Flunssa iski, joten oikeastaan yhtään mitään en saa aikaiseksi. Sitä ennen ehdin kuitenkin jotakin hommailla.

Kaivoin ompelukoneen esiin ja korjasin yhdet farkut ja ompelin vihdoinkin toisen housuhameen helmankäänteet (vai lahkeen?). Samalla hurautin muutaman kissanminttulelun poikasille ylijääneistä kangastilkuista.

Sitten tein jotakin, jonka ansiosta äitini voi joko hymyillen silitellä päätä tai sitten silitellä nyrkillä, itse olen kovin tyytyväinen lopputulokseen.


Nämä tilkut tässä tilkkutyössä ovat siis äitini virkkaamia pikkuliinoja ja muita koristepalasia. Mitäs laittoi mulle tulemaan. Värit ovat oikeasti paljon hempeämpiä ja vaaleampia.


Tarkoitus ei ole pitää sitä tuossa keittiön pöydällä, mutta parempaakaan kuvauspaikkaa meillä ei ollut. Sitten kun me asutaan siellä maalaistalossa, tää sopii ihan kaikkialle. Vaikka vauvansänkyyn päiväpeitoksi tai kiikkustuoliin tai vessan oviverhoksi...

Taidan jatkaa haaveilua tuolla sohvannurkassa kofeiinin ja särkylääkkeen ja kuuman juoman voimin... ja Kisu sylissä tietysti.

3 kommenttia:

Laina kirjoitti...

Mahtava idea toi pitsiliinajuttu! Hämmästelen aina kirppareilla käydessä siellä olevien pitsiliinojen määrää ja mietin mitä niillä vois tehdä. Kiitos vinkistä!

Mrs.Marple kirjoitti...

Olipas hauska idea! Vanhoista pitseistä haaveilen aina kaikenlaista, mutta aina silloin kun olisi tekemisintoa niin ei ole tullut liinoja kirpputorilta vastaan..

ihanasonja kirjoitti...

Jokseenkin söpö :)