10.4.08

huh-hah-hei mut ei rommia kiitos.

Se Yks tuli valmiiksi. Se näyttää auringonlaskulta. Ja se tuntuu kesäilloilta.
Niistä aiemmin aloitetuista ei puhuta. Shh. (Pahvilaatikoista ja muusta sekasorrosta kämpällä voisi päätellä et ei oo ollu aikaa neuloo, mut se on väärä päätelmä. On täällä neulottu, mut ei niitä mitä pitäis... Ja pakkaaminen, tiskaaminen, pyykinpesu jne muuttohäslinki on kivempaa kuin tenttiin lukeminen. Kaikkihan sen nyt tietää.)
En halunnut paitaan mitään erikoista, langan vaihtelevat sävyt ja pintarakenne toimivat sileässä neuleessa hyvin. En myöskään halunnut rikkoa sävykkyyttä tekemällä kapeita raitoja, vaan halusin isoa väripintaa. Topissa on suora pääntie, ns. vene-kaula-aukko, joka lörpöttää edestä hieman, mutta vain hieman ettei topista aiheudu "katso alas kaula-aukostani"-kiinnostuksia. Muutenkin kaikki katsoo mua alaspäin, ei viitsisi lisätä tölläilynvaraa.

Hommailin vähän muutakin. Peitin sohvatyynyjen päällisten irtilähtemättömät tahrat näillä söpöillä pitsiliinoilla. Ei oo mun neulomia, en tiedä edes ovatko tehdastekoisia vai jonkun omakätisiä. Isin luota löysin.

Ja koska kukaan ei klikkaa kuvaa isommaksi, kukaan ei huomaa että taemmassa tahranpeittoliinassa on... tuota... tahra.

Huomenna lähden taas tärkeilemään, perhepäivähoitajia täydennyskouluttamaan. En ole ope, haluan vain huomiota ja päteä. Ja suorittaa viimeinkin tuon perhanan harjoittelun loppuun. Tavataan taas reilun viikon kuluttua!

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Hieno, ja ihanat tyynyt...mikkä tahrat, hullu ei huomaa ja viisas ei virka mitään...Mun lokis on sulle jotain :)

Limeadine kirjoitti...

Ihana ihana toppi! Siis tässä on nyt kerrankin todella ajanmukainen ja muodikas neule - tällaista värinkäyttöähän on nyt kauppojen vaatteissa paljon. Tosi nätin näköinen, värit toimii. Tykkään tosi tosi paljon!