24.4.08

Pitkä matka kotiin.

Tulin takaisin. Aika haikeita oloja on monesta asiasta, moni asia päättyy. En mene enää kotikylille opettamaan. En mene enää päiväkotiin graduaineistoa keräämään ja lasten kanssa taiteilemaan. Tämän viikonlopun jälkeen asun toisella puolella kaupunkia.
Perhepäivähoitajia, lapsia ja harjoittelunaikaisia työkavereita voi tulla ikävä. Trumpetinsoittajaa, bileitä pitäviä naapureita ja ikkunasta avautuvaa maisemaa ei taatusti tule ikävä.
Elämä muuttuu, gradu valmistuu (oikeesti!) ja viimeiset tentit tulee tehtyä. Kohta sitä on jotakin muuta kuin opiskelija opiskelija-asunnossa. Mitä sitten tulee olemaan, sitä ei tiedä. Eikä se tällä hetkellä huoleta.

Kissat on hoidossa, niitä tässä eniten on ikävä. Onneksi ne saa jo kolmen päivän päästä takaisin, uuteen kotiin. Saas nähdä mitä pojat muutosta tuumaavat.

Poissa ollessani kätteni tuotoksista valmiiksi asti saattuivat villatakki (napit vielä puuttuu), baskeri (pakattu) ja toinen ppp-panta (jäi kotikonnuilleen). Lisäksi isän kanssa rakenneltiin cd-hylly jonka ihan itse petsasin ja lakkasin (jo uudessa kodissa). Kuvia siis sitten kunhan kaikki on saatu ulos laatikoista ja kasseista ja paikoilleen.

Sain Teijalta kunniamaininnan, kiitos! Kiireitteni takia en kuitenkaan jatka sitä nyt eteenpäin, anteeksi kaikille jotka sen olisivat ansainneet.

Täytyy lähteä lukemaan tenttiin ja purkamaan kissan häkkiä.

Ei kommentteja: