30.4.08

Ja aamu tulee niinkuin aamu aina tulee.

Kisupoikien mielestä meidän uudessa asunnossa parasta on rallirata keittiöstä parvekkeen ovelle. Tästä se lähtee. Siinä ne juoksee leluhiirien ja toistensa perässä häntä pörröllään, ja siitä kuuluu hauska täptäptäp. Se, että jalat lipsuu, on puolet ilosta.

Ja niinkuin varmaan huomasitte, meillä ei ole mattoja. Mitä sitä kaunista parkettia peittelemään. Onpahan paljon helpompi siivota. Kissankarvoja kun kertyy kiitettävästi. Ainoastaan keittiössä, eteisessä ja olohuoneen pöydän alla on matto. Makuuhuoneessa sängyn vieressä makaa jo aiemmin tutuksi tullut lampaantalja. Siihen on aamulla ihana upottaa varpaat.


Minusta parasta on, että eilen saatiin vihdoinkin joka huoneeseen valaisimet paikalleen ja toimimaan. Eteisessä killuu mummolta perinnöksi saatu kristallikruunu. Onhan se pramea, mutta oikeastaan kaikessa ylikomeudessaan ihan hauska. Jos olisi ollut mahdollista, olisin laittanut sen vessaan. Ei ehkä kaikkien mielestä paras sijoituspaikka perintöantiikille.


Hauskaa vappua!
Kissatkin on aivan onnessaan, ilmeistä päätellen.

4 kommenttia:

Ailakki kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Tosi mukavan kodikkaan näköistä teillä. Ja mahtava kristallikruunu! (Itsellä myös kattoristallia hakusessa, kunhan löytää uuden kodin ensin...)

Villasukka kirjoitti...

Meillä on samantapainen kissarallirata: Keittiön pöydältä tuhatta ja sataa päin eteisen ovea, nurin niskoin vähän aikaa, sitten tiukka kurvi oikeaan ja makkariin, rellestystä ja sitten olkkarin kautta takaisin keittiön pöydälle. Ja kaikkein parasta tämä on perjantaisin (tai tänään) kun lattia on vielä pesusta märkä ;)

Tytti kirjoitti...

Kissaralli on hauskaa seurattavaa. Paitsi silloin kun reitti kulkee ruokapöydän yli...niinkuin meillä joskus.

Kristallikruunu vessassa on varsin hauska ajatus!

Maaru kirjoitti...

Parkettia on tosiaan turha peitellä, etenkin kun se on kelpo liirausrata kissoille. Ensimmäiset kynnenjäljet puussa kyllä vähän kirpaisivat, mutta loppujen lopuksi lattia on elämistä eikä peittelemistä varten.