5.4.08

Lahjontaa ja turhia luuloja

Ensi kuussa asumme elukoiden ja Miehen kanssa uudessa osoitteessa. Se tietää pakkaamista ja siivoamista ja tavaroiden lajittelua tässä kuussa. Ihanaa! Ollaan jo kovasti mietitty mihin mikäkin huonekalu sijoitetaan sitten Siellä, ja mitä Täällä voisi jo laittaa laatikkoon.

Keräilin sisustuslehdistä kivoimpia kuvia ja liimailin niitä leikekirjaksi ihan vaan katselemista varten. Inspiraatioksi. Tuskin koskaan meillä minkään tuollaisen näköistä on, enkä ehkä haluaisikaan. Jaan ne nyt teidänkin kanssanne.
Valitan, kun ovat kameralla kuvista otettuja. Vihko ei mahtunut skannerin väliin. Klikkaamalla saa isommaksi.

Kotiin tullessa odotti yllätyspaketti Teijalta. Kiitos! Kassi on ihana! Untokin hyväksyy. Poikien piti haistella tosi tarkkaan, ihan vieraiden kissojen tuoksuja taisi olla mukana... Ja ne kissankarvat ei paljon haittaa ylläolevasta syystä. Onhan noita omastakin takaa...

Viime viikolla sain aikaan sen kissapaidan valmiiksi (kuvia tulee sitten kun saan niitä tilaajalta), isille hansikkaat (armyvihreää seiskaveikkaa, perushanskat, en lupaa kuvia milloinkaan) ja joitakin pajuräpellyksiä. Vähän viel tarttis harjotella sitä hommaa. Hedelmäkulho on jotain kulhon ja harakanpesän väliltä, kukkalaitos ehkä vieläkin enemmän nykytaidetta. No, ite tykkään tosi paljon. Näitä voin näytellä kunhan saan tänne tai siis Sinne asti.

2 kommenttia:

joko kirjoitti...

lehtien selailu ja uuden sisustuksen suunnittelu on kivaa! kauniita kuvia!

Teija kirjoitti...

Ihania kollaasikuvia! Mukava jos tykkäsit :)