28.4.08

Hyllyissä vielä tilaa.

Aloitetaan taas käsityöllisellä annilla. Isäni rakensi meille tekemieni piirustusten mukaan cd-hyllyn, jonka minä petsasin ja lakkasin. Hylly on jotakin havupuulautaa ja tausta koivuvaneria. Näyttäisi tuonne vielä muutama levy mahtuvan.

Ja jatketaan sisustusteemalla, jota taitaa riittää tässä muuton jälkeisinä viikkoina... Makuuhuone on seuraava paikka, joka on nyt esittelykelpoisessa kunnossa.

Tuttu sängynpääty ja sen yllä tuttu tilkkutyö. Nössökin on ennenkin esiintynyt valokuvamallina. Toisena yöpöytänä toimii vanha arkku, toisella puolella kirjansa saa laskea lipaston (vai senkki?) päälle.
Siinä voi myös peilailla itseään. Peilin kehykset ovat kelopuuta, tämäkin isän tekemä kapistus.
Meillä on myös lukunurkka, jonne lekorpusiäär sijoitettiin. Voi olla että se toimii enemmänkin juuri tuossa kuvan esittämässä tarkoituksessa: käytössä olevien vaatteiden säilytyspaikkana.
Ja kirjahyllyssä on vielä tilaa: bookdepository, here I come... tai sitten ei, tällä opintorahalla.

Jos olit havaitsevinasi seinissä jonkun vaaleanpunaisen sävyn, et ole nähnyt harhoja. Sellainen se onkin. En ihan hirveästi pidä siitä, mutta niinkuin aiemmin sanoin, täytyy opetella elämään sen kanssa. Ei sitä tiedä miten paljon sitä siihen vielä tykästyy...

Ja vielä viimeiseksi käsitöitä, kuinkas muuten. Aloitin eilen illalla aivotonta neuletta. Näin epäajankohtaisesti seiskaveikasta, kun sitä sattui olemaan saatavilla. Näyttäisi kuitenkin muotoutuvan kovinkin aivolliseksi tuo työ. Täytyy meinaan vähän suunnitella neuloessa enemmän kuin olin alunperin ajatellut...

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ihanan näköstä teillä. Teiän iskä on kyllä kätevä käsistään, ei voi muuta sanoo. Toi CD-hylly kelpais meillekin, nyt meillä on sekalainen kasa torneja joihin ei sitte mitenkään päin mahu noi levyt.

tiiti kirjoitti...

Teillä taitaa olla aika samanlaiset tapetit mitä mulla. En itsekään kovin innoissani niistä ole, mutta onhan niitten kanssa voinut näköjään elää jo 1,5 vuotta. :D