14.10.08

Trashionista Scarf

Seuraa jotakin, joka näyttää siltä, että se on ensimmäinen asia jonka olen neulonut. Ja siltä, ettei ihmisellä ole yhtään värisilmää. Ja siltä, että koira voi oksentaa raitoina. (tuli joku ihme assosiaatio raidalliseen hammastahnaan) Kato nyt, siinä on karvapallojakin mukana.

Mut oikeasti se on tapa käyttää jämälankoja luovasti. Tai no luovuus ei taida olla sitä, että kopioi idean jostakin blogista, eikä muista enää missä blogissa tämän on nähnyt. (kiitos Terhi, Paulahan se oli jolta idean pöllin) Minusta tuo on aika kiva, kaikessa rauhattomuudessaan. Sopisi varmaan hyvin kokomustan asun kanssa. Tosin minulla ei ole oikeastaan koskaan kokomustaa ulkona, paitsi silloin kun sataa. Eikä tätä nyt voi käyttää silloin kun sataa. Miehellä olis melkein aina kokomustaa... Mut ei tarvii luulla että se käyttäisi tälläistä kaulahuivia.


Jos tekis tähän puolen puupennin pannan kaveriksi? Ja tartteeko se sitten lapaset myös? Ja eikö mulla ollu niitä asusteita jo vaikka lampaat söis?

Ai niin. Se kuka vielä vahtaa sitä picasan wardroberemix-kansiota vaatekuvien toivossa, voin sanoa ettei kannata enää. Olen vaihtanut Modepassiin. Kehitin siis vaatteenostolakosta haasteen löytää esittelemisen arvoisia vaateyhdistelmiä omasta vaatekaapista, ihan kiva harrastus kai sekin. Ainakin toimii gradun teon välttelemisessä.

Paitsi että se on kohta valmis. Puuttuu enää osa tuloksista, valmiina olevien tuloksien puhtaaksi kirjoittaminen ja oikoluku ja lähteiden tarkistus ja pohdinta ja asetusten kanssa tuskailu. Näyttää siltä että valmistuu ennen joulua. Jei!

5 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Kivahan se on! Haaveilen itse samanlaisesta mutta ei ole samaa lankaa niin monena jämävärinä... taisi muuten olla Paula ketä apinoit. http://neuleet.paulaviippola.net/merkinta.php?ID=301 Mutta jsotakinhan se inspiraatio pitää saada.

Paula kirjoitti...

Jep jep, meinasin just iteki tulla hihkumaan että mun blogista se ajatus on tainnut lähteä :) Ei se mitään apinointia ainakaan pahassa ole, kivahan se on kun joku tosi suurta ja mahtavaa ideaani käyttää :D Tuskin olen eka joka on jämiä noin käyttänyt, ehkä nuo letit ovat suurinta "omaani" ;)

Kivalta näyttää sunkin huivi!

Teija kirjoitti...

Äläs nyt aliarvioi, musta se on kiva just noin kun on värikäs ja erilaisista langoista. Kiitos muuten niistä ekovinkeistä, laitoin korvan taakse ja yritän ittekin ryhdistäytyä ainakin joiltakin osin.

Kristiina kirjoitti...

Kiva huivi, tuohan on hyödyllinen tapa käyttää jämälankoja!

Ja tsemppiä gradun loppurutistukseen! :) Nimimerkillä kohtalotoveri... kuukauden päästä pitäis laittaa omani tarkastukseen, ja vielä ois tekemistä ihan riittävästi. Loppuukohan aika kesken?

Tytti kirjoitti...

Huivisi on ihanan rouhea!