5.10.08

Pusseja ja purkkeja

Pahimmasta flunssasta on selvitty jo keskiviikon tietämissä, olin silloin jo muuallakin kuin sängynpohjalla. Niistelyä ja köhää on edelleen, mutta se ei enää haittaa elämistä. Töissä olen päässyt käymään, samoin koulussa ja neuletapaamisessakin juomassa taas ihan liian monta kuppia kahvia.

Käytiin eilen synttäreillä. Lahja laitettiin tällaiseen pussiin. Serkulta ollaan joskus saatu joululahjaksi tuollaiset kissan pään muotoiset pannunaluset (pussin alla piilossa). Se oli ihan ite tehnyt. Ne on ihan superhienot.
Tuon kuvion oon joskus aikoja sitten pistellyt. Viime tipassa ennen juhliin lähtöä löysin sen tuohon mustaan kankaaseen ommeltuna. Siitä hurautin pussukan.
Ranskassa kissat sanoo oui, meillä noi ainakin huutaa mii.

Joskus kannattaa viedä roskat ulos. Metalliroskiksessa olikin aarre:Joitain neulejuttujakin alkaa olla valmiina. Niitä esittelen kuitenkin sitten kun saa kuvatuksi.

5 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Ihana toi kissa :)

Hansu kirjoitti...

Miten joku on raaskinut nakata tuommoisen aarteen roskiin!

iso gnu kirjoitti...

Hieno purkki eli siis kannattaa käydä roskiksella - paitsi meillä kun on omat roskat ja mitään ei-roskaa ei sinne eksy. joskus jossakin kerrostalossa oli roskiksella oikein varta vasten hyllyt ehjille tavaroille, jotta joku tarvitseva sai ottaa. Siellä oli paikka lasipurkeille ja pulloille, lehdille,astioille yms isommallekin ja taloyhtiön ei tarvinnut maksaa "turhaan " roskien tyhjennyksestä. kuului toimivan.

Riikka kirjoitti...

Ihana tuo purnukka. Nostalginen, meidän mummu säilytti tuollaisessa postikorttejaan, minne lie sekin rasia hävinnyt... Siis hieno löytö

torrance kirjoitti...

Miusta on epistä, et kaikki muut löytää hienoja juttuja roskiksesta paitsi mie! Tosin miulla on jo liikaa tavaraa :)