19.10.08

Devil or the Red Cat's song

Olettehan te ymmärtäneet että se ainakin yritti olla vitsi kun sanoin että tuo Jurassica lähettää minulle jotain alitajuisia viestejä? Ei se kyllä oikeasti mitään metakommunikoi, se vaan muuttuu jotenkin erinäköiseksi kun se kaipaa vettä.

Otsikko muuten mukailtu Volbeatilta. Meillä vaan on yks paholainen joka pudottelee tavaroita ja rikkoo astioita tai sitten yks punanen laulaa.

Minua on vaivannut asioiden loppuunsaattamattomuus. Karvaturkis on ihan loppusenteillä mutta en saa sitä valmiiksi. Lapasista puuttuu puolet peukaloista. Aloitin sitten virkkaamaan jotakin neliöistä kun teki mieli virkata (mutta ei tietenkään hexagon-takkia) Ja koko ajan tekis mieli aloittaa uutta mutta järki jo sanoo että sillä vähällä ajalla mitä minulla nykyään käsitöille on, voisi tehdä jotain älykästä ja tehdä edes nuo melkein valmiit pois alta. Ravelryn lista on täynnä juttuja joita tekis mieli aloittaa, sit on pari tilaustyötä, neulemuistikirjassa monta kivaa edelleen toteuttamatonta juttua ja tarviisin oikeesti itelleni syvän pipon ettei tarviis miehen pipoa koko ajan lainata, ja sitten vielä joululahjojakin jos tekisi... Paitsi vois kyllä tänä jouluna tehdä ekoteon ja antaa aineettomia lahjoja. On niillä kaikilla muillakin yhtä paljon tavaraa kuin meillä. Miehen kanssa jo sovittiin että ei anneta toisillemme tavaroita tänä jouluna, annetaan toisillemme yhteistä aikaa ja tehdään jotain kivaa. Se oli muuten Miehen ehdotus.

Taidankin tässä päänsäryn jälkeisessä krapulankaltaisessa olotilassani nauliutua edes yhden keskeneräisen kanssa sohvannurkkaan ja heilutella käsiäni niin pitkään että edistystä on havaittavissa. Palannen asiaan ensi viikolla jonkun valmiin tuotoksen kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valmista odotellessa.. Aurinkoista viikkoa;-) Sny

Romulus kirjoitti...

Mulla on myös tuommoinen lista.. kun ei aika riitä. Kääks. Valmista tulis kunhan vaan sais jostain lisää tunteja iltoihin.