31.8.08

milliini ihmemaassa

En ymmärrä miten olen voinut välttyä-pälttyä palmikoiden neulomiselta näin pitkään. Tähän asti olen kuvitellut kaiken muun kuin suoran letin neulomisen olevan ylenmääräisen hankalaa enkä ole aloittanutkaan. Nyt kun hoksasin, mihin suuntaan niitä apupuikoilla olevia silmukoita pitää kieputella ja mitä neulotaan oikealla, mitä nurjalla että saisi palmikoita kääntyilemään haluamiinsa suuntiin, olen koukussa.

Saatan joutua heittämään heipat niille yksinkertaisille talvineuleille, joita luulin tarvitsevani ja tunkea niihin palmikoita toisen perään. Sukulaisetkin voisi yllättää ja laittaa joulupaketteihin jotakin muuta kuin kirjoneuletta...

Kuvassa oleva tekele on (parinsa kanssa kunhan valmistunevat) menossa TitiTyyn messuständiin hipelöitäväksi, samoin kuin Warm/Cool-kauluri. Jäljempänä mainitusta tulossa ohjetta Ravelryyn ilmaiseksi ladattavaksi. Samaa en ehket voi näihin tuleviin kämmekkäisiin luvata. Tai saa nähdä. Nimeä en ainakaan osaa keksiä!

Tuo lanka on kyllä taivaallista. Ihan kuin tehty tälläisiin töihin. (O-Wool Balance, 50% luomupuuvillaa, 50% luomuvillaa)

Palmikkopuikko ois kyllä kiva.

2 kommenttia:

Femin Susan kirjoitti...

Your blog breathe taking with the photos. I wish I had a blog like yours, so wonderful........
Meet me at
http://www.poems-of-nature.blogspot.com/

Villasukka kirjoitti...

Palmikkopuikon voi korvata esim. tulitikulla, sopivan kokoisella naulalla tai isohkolla tylpällä neulalla.

Mulla on TitiTyylle täällä juuri kassinsankojen kehittely menossa.