3.8.08

reumainen, kahvitteleva muotibloggari

Aiemmin tekemäni reumarannekkeet ovat olleet kovasti käytössä, tai siis toinen niistä. Oikeassa kädessä on rasitusvamma, johon villalepare on jonkin verran auttanut. Eilen meinasin aloittaa Sweeney Todd-tyylisiä kämmekkäitä tähän tarkoitukseen. Jos olen kuvasta oikein tulkinnut, ne näyttäisivät olevan joko helmineuletta tai ainaoikeaa poikittain. Tarkempia tutkimuksia tullaan tekemään.

Mutta, en siis aloittanutkaan, kun piti saada värjätä se lanka ensin. Olin kirjoittanut muutama postaus aiemmin hiusten värjäämisestä kahvilla, miksei se lankaankin tepsisi? Eikun tujut sumpit porisemaan ja testaamaan. Mies sai siinä melko vahvat iltakahvit samalla...

Vertailukohteena samaa lankaa värjäämättömänä.
Söpö sävy siihen tuli, eikä toiseen huuhteluveteen irronnut enää yhtään väriä. Valonkestävyyttä en tiedä, mutta ei kai sitä tälläisessä tuotteessa niin kaipaakaan.

Leikitään vielä vähän muotiblogia. Päivän asuni on niin usein (noin seitsemänä päivänä viikossa) firman työasu. Vaihtoehtoisesti jos saa jonkun tunnin kotonakin viettää päälläni on yöpaita ja collegehousut. Päivänasu-blogia tästä ei siis tule tekemälläkään...
Nyt haluan ehdottomasti esitellä mitä olen kesän aikaan kaivanut ehtymättömästä vinttivarastosta kotikotoa. (Pikavisiittiä samaan vinttiin tulossa seuraavana vapaana viikonloppuna, kun täytyy käydä noutamassa pienempiä vaatteita työn aiheuttaman laihtumisen seurauksena; housut ei pysy päällä!)
Tämä nyt jollakin tavalla kai sivuaa ekologisuuttakin... tapanani on tosiaan jemmata liian isot tai pienet housut jonnekin varastoon, koska painoni vaihtelee tosi paljon ja koskaan ei tiedä milloin joku jää isoksi tai pieneksi. Ja ne tulee aina uudelleen muotiin! Olen jemmannut ala-asteelta asti (ja jotkut niistä mahtuu edelleen, kun olen tälläinen tinttara), joten sieltä löytyy ihan kaikkea. Ihan oikeasti ihan kaikkea. Tarvittaessa aurinkolipasta ja bodysta hiihtareihin. Nuorille lukijoille tiedoksi että ne ovat olleet joskus aiemminkin muotia eikä mikään uusi keksintö. Siksi ne vanhukset pyörittelevät päätään tuolla kaupoissa.

Alkujaan nämä kuvassa näkyvät housut ovat 70-luvulta, ja ne ovat miesten puvunhousut. Saatu lahjoituksena joskus joltakin. Viimeksi leveiden lahkeiden ollessa muodissa käytin niitä tosi paljon. Sitten menin Islantiin eikä ne enää mahtuneetkaan päälle. Sitten leveät lahkeet menivät pois muodista ja piti kaivella pillejä tilalle. Nyt näitä juuri tälläisiä saa kaupoistakin ja ne mahtuu taas päälle ja ne saavat olla uudet lempihousuni. Kunnes kaivan tuolta aarrekammiosta jotkut toiset.

1 kommentti:

Romulus kirjoitti...

Hassu hamsteri :). Mä en jaksa säilöä kuin rakkaita farkkujani. Kirppiksellä kiertävät mun rytkyt tai nykyisin niistä monet saavat tuta Fiskarssit ja ompelukoneen neulan.