23.5.08

Voittajafiilistelyä

Viikon ekoteko ensiksi. Meillä tehtiin hygieniatuotteiden vaihto-operaatio. Vaihdoimme markettihammastahnan Urtekramin fluorittomaan tahnaan, shampoon myös Urtekramiin. Suihkusaippua on ollut jo pitkään oliiviöljysaippuaa, johon olen rakastunut ikuisesti. Muiden tuotteiden korvaaminen jatkuu kunnes entiset loppuvat. Tulossa on siis vielä deodorantti ja ihovoiteet sekä pyykinpesuaine. Ostin myös laventelipuskan, josta piti tulla kylpyyn tuoksua ja öljyä, mutta se kuoli kirvoihin.

Emmehän huuhdo turhia myrkkykemikaaleja ympäristöön, emmehän? Oikein pahaa tekee kun miettii mitä kaikkia aineita sitä on itseensä hieronutkaan kaikkien näiden vuosien aikana. Ei se voi olla terveellistäkään.

Sitten arvonnan voittajaan. Epämääräisellä Miehen kiusaamisen sisältävällä sano joku numero-arvonnalla voittajaksi valikoitui numero kuusi eli Ailakki. Onnea! Laita osoitetta tulemaan osoitteeseen milliini at yahoo piste com. Postitan jotakin kivaa aiheeseen liittyvää heti ensi tilassa.

Monia hyviä ehdotuksia sain kilpailun aikana. Kortit ovat aina tarpeen, mutta äitini askartelee niitä koko suvun puolesta, joten puutetta ei varmaankaan pääse syntymään. Niitä on myös 3-deenä.
Hamahelmet kiinnostaa kovasti, mutta itselle syntyy hyvin äkkiä ikävä tauti nimeltä kyllästys, kun niitä on näkynyt ympäri blogistaaniaa jo jonkin aikaa. Ehkä sitten kun ne on jo muodista pois.
Korut ois kivoja kanssa, mutta kärsivällisyys ei riitä, jotakin suurpiirteisempää vaadittaisiin. Kehysten koristelu kuulostaa mukavalta, mutta pitäisi keksiä myös paikka, johon niitä lahjoittaisi: en jaksa pyyhkiä pölyjä (on siinäkin siivooja) ja siksi koriste-esineet on karsittu minimiin.
Leimasimet kuulosti erittäin mukavalta. Sitä saatan alkaa hetikohta tekemään! Ei olisi tullut itselle koskaan mieleen, vaikka grafiikkaa linolevyillä olenkin tehnyt. Se jos mikä on mukavaa.
Kulhoja olenkin joskus paperimassasta tehnyt, ja jos mitä muutakin härpäkettä. Sekin oli kivaa. Vaan kun pitäis ensin tehdä sitä massaa. Laiska mikä laiska.
Nappeja voisin tehdäkin jos sais jostain puuta, se oli mukavaa ja mulla on porakone kotona.
Kattokruunu tai sisustuselementti olis hauska. Sitä on varmaan testattava. Ja kaikkea mahdollista sinne. Keittiöön sopisi värikäs runsaudensarvi. Eikä tässä varmaan pitkään mene kun meillä semmoinen on... Kunhan ensin saa tuon yhden salaisen jutun valmiiksi.
Ja noita paperihiutaleitahan voisi laittaa siihen elementtiin.
Kasvimaatikut ois kivoja jos ois kasvimaa. Ei niitä viitsisi muutamaan parvekeruukkuun tökkiä. Ja jos muistaisi vielä mitä niihin on istuttanut...
Sisustustaulut on ehkä ihan kivoja, mutta mieluummin teen niitä maalaamalla. Kangaskin voisi olla kiva, ja sitten siihen voisi itse lisäillä jotakin. Joo. Tätä tahtoo tehdä. Joskus oon halunnut maalailla kuviolliselle tapetille taulun. Sellaisenkin voisi yrittää. Nyt kun tämä muistutettiin mieleen.
Pajupilli! Sellanen ois saatava! Joskus vuonna kahdeksankymmentäseitsemän olen viimeksi pajupillin tehnyt... nyt olis jo aika yrittää uudelleen... Pajujuttuja olenkin tehnyt, tässä viimeisimmät:
Risulinnun pesä
Harakan pesä
Joulukalenterin teko ois siitä hyvä nyt, että vois vaikka itselleen tehdä. Tuskin joulukuussa muistaisi mitä on mihinkin luukkuun tallettanut. Kaverin kanssa tehtiin joskus joka joulu kalenterit toisillemme, se oli ihan parasta. Koulussa saatiin sitten aamulla naureskella mitä hölmöä olikaan saanut luukkuihin piilotettua.
Paperinaruaskarteluakin on tullut joskus äidin kanssa tehtyä. Muistaakseni se oli kivaa. Sitä voisi kokeilla uudelleen.
Heijastimien teko nyt olisi hyvä homma, muuten on kohta syksy ja huomaa, ettei taaskaan ole heijastinta kuin siinä yhdessä takissa, joka ei satu olemaan oikein koskaan päällä.

Ensimmäiseksi kuitenkin askartelussa tämä:

Täytyis saaha kissan puuhun narua pintaan. Saas nähdä mitä sen jälkeen tulee.

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Kiitos :)

Söpö tuo harakanpesä, pitäisi joskus koittaa pajujuttuja...