22.5.08

Eko-loogisuus?

Viikon ekoteot ovat unohtuneet muuton myötä liian pitkäksi aikaa. Ensi viikosta eteenpäin lupaan taas tehdä jotakin pientä viikoittain.

Suurin ekotekomme päivittäin on varmasti se, ettemme omista autoa. Pyörällä ja kävellen liikkuminen on samalla myös hyvää kuntoliikuntaa. Kaupassa käyntikin on jumppaa, puhumattakaan työmatkoista. Mun ei tartte käydä salilla.

Joskus olen pohtinut nykyelämän kummallisuutta. Sitä kuljetaan joka paikkaan autolla, hissillä, rullaportailla ja kaiken saa käden ulottuvilta. Herkkuja on yllinkyllin. Silti pitäisi näyttää siltä, kuin olisi kuolemassa nälkään ja tekisi ruumiillisesti raskasta työtä. Tarvitaan siis kuntosalia, johon hassataan hulluina rahaa.

Suosittelen oman ekotekoilun puuttumisen johdosta tutustumaan kemikaalicoctailiin.

1 kommentti:

Maiju kirjoitti...

Nyt pääsin kommentoimaan tännekin! Kiitos että olit normaalista poiketen äitynyt kerran kommentoimaan: oli kiva löytää sitä kautta blogiisi (toi pöllö oli ihana, ja sun kuvat on inspiroivia).
Mullekin tuli jossain vaiheessa mieleen, että onkohan blogin asetukset pielessä kun kommentteja ei näy.. Mutta pakko vaan kattoo itteesä peiliin, laiskista laiskin kommentoija olen minä itsekin (mutta parannan tapojani koko ajan!)