7.5.08

Oleskelua elukoiden seurassa

Ensin sisustusta, taas kerran. Viimeinen huone, eli olohuone. Siisteys kuvausrekvisiittaa.
Työnurkkaus on kokenut monia muutoksia ensimmäisen päivän jälkeen.
Jouduimme vähän tinkimään matottomuudesta, koska työtuolin pyörät olisivat saaneet lattiaan liian pahoja jälkiä aikaan.
Ja nykyasussaan nurkkauksessa on hylly, jonne käytössä olevat tarvikkeet, paperit, kirjat ja laskut voi kasata, jotta ne eivät valloita pöytää täysin.
Kodinelektroniikallemme joku voisi naureskella. Onhan se vanhaa, mutta toimivaa. Sopii hyvin retrokalusteiden kanssa yhteen. Rumpu löysi paikkansa tason vierestä, didgeridoo seinältä. Unto on erehtynyt luulemaan verhojamme raapimispuuksi... Jota meillä ei vielä ole, mutta tullee kesäkuussa viimeistään. Kisu on tyytynyt itsensä puhdistamiseen.

Neulekin etenee. Suunnitelmat ja malli on muuttunut neulonnan aikana moneen kertaan. Viitanalusta sukeutui sitten kuitenkin ihan tavallinen raidallinen neuletakki. Tai no ainakin jollakin tapaa tavallinen. Saas nähdä mitä siitä lopulta tulee, neuloa aion niin pitkälle kuin lankaa riittää. Eli tuosta rutkaleesta tulee sellainen kuin langat antavat myöden. Sitä on kolme kerää seiskaveikkasta, eli 150g kutakin.

Ja mikäs täällä neuloskellessa, kun kissat pitävät seuraa. Kisukin läheisriippuvaisena kääriytyi eilen illalla viereen ja laittoi jalat letille.

On se Mononen eli Mondeo eli Monsku eli Monsoon Boy siellä taustalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen