10.5.08

Kahvia, kehräystä ja kukkamekkoja

Aamu alkoi sillä, kun Kisu tuli kehräämään mahan päälle. Taisi tietää, minne äiti oli menossa. Kehräämistä kokeilemaan, ja kokeilulla oli seurauksia. Kisun mallikehräyksellä ei tainnut olla vaikutusta lopputuloksiin. Hurr, hurr, hurr.

Rukin polkemisesta todistukseen olisi ruksittu kohta Tarvitsee harjoitusta, mutta värttinällä sain aikaiseksi lankaa. Möykkyistä (tai toisinsanoen efektistä) mutta lankaa. Englanniksi tätä voisi hehkuttaa thick and thin-langaksi. Enää 90g tälläistä niin siitä saisi hienon urchinin.
Jäi kytö päälle tuosta kokeilusta, täytyy virittää oma värttinä kehruuasentoon ja alkaa pyörittää, jos kissat antavat. Rukkiakin voisi vielä kokeilla uudemman kerran, jos kissat antavat. Tänään opin senkin, ettei kehrääminen ihan kaikissa kissatalouksissa onnistu.
Edit: Lisää tapahtumasta kertoilevat ainakin Villasukka, Pirkko ja Tiina.

Piti lähteä sieltä etuajassa kotiin, jotta ehtisi juoda kahvia myös ilman lankaa. Järjestin äitienpäiväkahvitukset kakun ja sienipiirakan kanssa kotiväelle tänään ja meille muutti samalla muutama uusi hoidettava. Emminä ois ottanu ellei ois sisään asti kannettu... Ja olihan meillä paljon tyhjää tilaa ikkunalaudoilla. Jäin vaan miettimään, että eikös äitienpäivänä ole tarkoitus lahjoa äitiä eikä toisinpäin?Jaahas. Saintpaulioita yritin kuvata. Herra Ruohosipulinpuputtajalle näyttää taustalla viherravinto maistuvan. Tuohon lipstikkaan se ei ole vielä koskenut.
Nämä ystäväiset pitäisi vielä istuttaa. Kehruutapaamisessa ehdinkin jo huokaista, että mitä minä teen kun on kohta mökki täynnä rehuja... Ja se täyttyi niillä nopeammin kuin osasin aavistaakaan.

Piti esitellä eilen valmistunut villatakki, ei vaan oikein huvittanut se päällä poseerata tällä ilmalla. Onneksi olen saanut muutakin aikaiseksi. Silloin kauan sitten 90-luvun alussa kun asuin vielä kotona vanhempien kanssa, meillä oli kamalat kukalliset verhot.

Nyt minulla on kukallinen mekko. Vähänkö ysäri. Oli pakko kokeilla osaanko tehä, näin jossain mainoksessa punaisen version pienemmillä valkoisilla "kauluksilla".

I feel pretty
Oh so pretty
Kukkamekko, kesä ja lavatanssit. Vaikka tansseihin en olekaan menossa, intoonnuin tästä niin että tähän nappeja hakiessani ostin lisää kukkakankaita (älä kerro Miehelle). Niistäkin tulee mekkoja. Ja hameita. Ja kaikkia tyttötyttömäisyyksiä.

Ihanasti näkyy noissa kuvissa kissankoppa. Vaihdan kuvat kunhan saan kuvaajan kotiin.

Ei kommentteja: