20.3.08

Pyykkipäivä

Tänään oli taas pyykkipäivä.

Muuten tykkään kyllä pyykin kanssa puljaamisesta, mutta sukkien parittaminen on jotenkin vastenmielistä ja tympeää. Ja aina jää se yksi pariton pari, siis kaksi erilaista sukkaa jäljelle.
Olenkin miettinyt, tekisikö niinkuin ystäväni. Hän ottaa kaksi sukkaa kaapistaan ja laittaa jalkaansa, niin niistä tulee pari. Sukat saattavat olla ehkä erilaiset keskenään, mutta kuka siitä piittaa. (Ainakin vielä kun yhdessä asuttiin, tämä oli tekniikka)

Terkkuja vaan Sannalle sinne jonnekin.

Tämä voisi auttaa villasukkien neulonnassakin, minulla kun iskee niin usein se toisen sukan syndrooma...

Siitä puheen ollen, satuin käväisemään Räveltämössä ja huomasin että mullahan on kahet sukat kesken. Voipi olla että en niitä cable nettejä saa valmiiksi tähän project spectrum-kauteen, enkä myöskään niitä tirolilaisia tähän pakkaskauteen... Ku ei huvita. Joku sukissa nyt tökkii ja pahasti, ihan niinkuin kokonaisuutena.

Taidan jatkaa pyykillä lääräämisellä. Ja tenttiin lukemisella. Ja tiskatakin pitäis...

P.S. Vaikka tämä postaus koskeekin jollakin tapaa sukkia, en ole vastaamassa tällä neulontain sukkabingolottoon. Kun päätin että en osallistu mihinkään blogiarvontoihin kun oon muuten niin huono kommentoimaan. Epäreilua olisi se.

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

Mulla on taas niin huono tuuri arvonnoissa, että osallistun ihan ilman paineita ja kommentoimisen ilosta :). Kokeiltiin muuten sun esimerkin innottamana Miähen kanssa ohraa riisin sijaan ja toimii kyllä oikeen hyvin. On jopa maukkaampaa, ja koostumus on hauska. Mahan puolesta tosin vaatii vissiin vielä vähän totuttelua...