19.3.08

Paholaisparturi ja kollineule

Maanantaina leffaan meneminen ei onnistunutkaan, muuten hyvän päivän päätteeksi tuli kamala migreenikohtaus. Mentiin sitten eilen. Sweeney Todd - harvoin tulee elokuvateatterista ulos niin järkyttyneenä mutta niin iloisena. Elokuva oli juuri minun makuuni sopiva. Kiero, hauska, synkkä ja verinen. Ja täynnä upeita lauluja. Suosikkimusikaalini, ehdottomasti.
Ja Johnny Depp on edelleen ihana.

Tenttiin lukeminen vie ajan neulomiselta ja muultakin hauskalta. Lisäksi olen löytänyt uuden harrastuksen, johon menee myös aikaa. Mutta se aika menee hyvään tarkoitukseen. Käyn nykyään joka aamu sauvakävelemässä. Vaikka onkin vähän noloa, niin silti erittäin hyvää liikuntaa. Selkävaivaista minua se auttaa selvästi, ja huononemaan päässyt kuntoni alkaa koheta silmissä. Sitäpaitsi kun tuolla sauvoo aamuisin, ei ole kuin mukavia mummoja seurana. Illalla voisi tulla vaikka paha mieli kun joutuisi äheltämään niiden melkein urheilijoiden joukossa.
Pitäisi alkaa hihantekoon tämänkin kollipaidan osalta. Tämä on siis se tilaustyö, jonka aiemmin mainitsin. Bambua noin 2-vuotiaan kokoiselle. Alakuvassa värit enemmän oikeat.

5 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Ihania värikkäitä kolleja.
Minullakin on sauvat eteisessä dottamassa, mutta en vaan saa aikaiseksi. Ihailtavaa, että joka aamu:) olen kade!

Markka kirjoitti...

Ihania maukuja! Ooh.

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen!

Jatta kirjoitti...

Mäkin haluan nähdä Sweeney Toddin, wääääää. Kukaan ei lähe mun kaa joten odotellaan Makuuniin saapuvaksi. Mulla on selkeästi ystäviä jotka ei ymmärrä hyvän päälle, ja mies... eipäs puhuta siitä :D Sitäpaitti Tim Burton on guru. Mulla on kaikki sen lehvat, nih ;)

Outi kirjoitti...

Oi, mä koin ihan samoin siitä leffasta. Burton on paras.

Voisin alkaa samikseks ja ottaa susta mallia ja alkaa ulkoiluttaa kävelykeppejä aina herättyäni. Tekee varmasti ihan sikahyvää!