26.3.08

Rauhallinen ruokailuhetki

Kissakuvahaasteessa tällä viikolla ruokailu.
Meidän ihmisten ruokailu on joskus haastavaa, kun karvaiset ystävät haluaisivat osansa. Tässä pojat odottelevat (ja poseeraavat kameralle) että saisin muroni syötyä, jos vaikka tilkan maitoa lautasen pohjalta sen jälkeen saisi lipsutettua.

4 kommenttia:

Maaru kirjoitti...

Somia lokkeja! Näyttää epäilyttävän tutulta. Meidän karvamamselli valvoo silmä kovana kun syön roskat (=myslin) hänen jogurttinsa päältä. No, itsepä olen osingoille opettanut. Nykyään maistuu jugurtin lisäksi myös omenatorttu, pannukakku ja kääretorttu.

pirren kirjoitti...

Kiitos kommentista. Itse hankin Knitting nature-kirjan vain ja ainoastaa bubble-ohjeen takia. Olen sieltä kaksi paitaa tehnyt ja lisää tekisi mieli...

Nuutu kirjoitti...

Tutun näköistä puuhaa,meilläkin noita karvaisia ruokakriitikkoja aina vierestä löytyy kun jotain yrittää syödä. Jos rauhassa meinaa jotain suuhunsa pistää, niin se on melkein silkka mahdottomuus, aina joku huomaa että nyt se syö. =D

Marika kirjoitti...

Meillä on vähän samanlaista, paitsi tuijottavat silmät kuuluvat kolmelle kuolaavalle koiralle, jotka päät kenossa tuijottaa nälkäisen näköisinä aina kun jotain hyvää tarjolla :)