23.3.08

Päivän asu (tästä ei tuu vieläkään muotiblogia)

Koska olen tänään vain purkanut eilisiä mokia ja huonoja kokeiluja, eikä siis ole mitään omatekemää esiteltäväksi, esittelen jonkun muun tekemää, jonka olen saanut haltuuni.Äitini on tämän neulonut, arvaa millä vuosikymmenellä? Ei liene turhan vaikeaa... Tämän vuosikymmenen tyyliä kunnioittaen laitoin päälle myös collegehameen, jossa on leveä vyötärönauha (on muuten aitoa "vintagea", eikä uutta hooetämmää) ja kuvausrekvisiittana meidän lekorpusiäär (ei siis ihan se nahkainen divaani, mut aika lähelle) lampaantaljalla, joka oli myös iso hitti siihen aikaan.

Jos tuo kollineule ei ala etenemään, seuraavan kerran tulee mummon neulomaa. Sitä vuosikymmentä en kyllä lähde arvuuttelemaan, kun en itsekään tarkkaan tiedä.

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Mummon neulomaa...näytä näytä!!! Tuo valkoinen on kyllä musta ihan sikacool, ajaton. Kissapaita sille kaksivuotiaalle, niin mistä oot tempaissu sen kissan mallin? Varsin ihana. Hyvää pääsiäissunnuntaita!

Sini kirjoitti...

Voi järkytys, mä tykkään tosta paidasta ihan hulluna! Ihana.

(järkytyin siis vaan siitä että olin unohtanu että koko vuosikymmenellä oli mitään edes lähellekään asiallista päällepantavaa =D)

MouMou kirjoitti...

Ihanam venemäinen kaulus tuossa paidassa. Tykkään.:)