16.3.08

Suosittu sisustuselementti

Huh. Vihdoinkin kotona. Voi olla, että hetki menee ennen kuin kotiutuu täysin. Tuntuu vielä siltä, kuin olisi vieraana tässä kämpässä... En osaa tehdä mitään, en tunnista jääkaapin sisältöä omakseni. Kolme viikkoa on liian pitkä aika olla muualla. Kissat ja Mieskin varmaan jo vierastaa.

Kolmessa viikossa toisaalta ehtii paljon. Vaikka olisi aamut, päivät ja illat töiharjoittelussa. Tulihan tuota turattua. Lootia, neuleita, muuta pientä näperrystä. Niitä muita käsityöasioita hieman myöhemmin, sisustusasiaa nyt.

Sain äidiltä lampaantaljan. Se on vanha, jostain joskus tullut ja mökin aittaan päätynyt. Tuuletin sen ja harjasin muutamaan kertaan. Minä tykkään paljon sen pehmeydestä ja olenkin istunut viime viikon sen päällä lattialla telkkaria töllöttämässä. Yöllä pidin varpaita sen sisässä, ei muuten paleltanut. Unto rakastunui siihen heti kun heitin lattialle ja vetäisi sen päällä kunnon päiväunet. Kisu taas kiertää kaukaa, ei uskalla astua päälle. Vaatii siis varmaan vielä totuttelua.

Laatikoitakin väsäsin ja maalailin. Meillä tursusi pipoja, kaulahuiveja ja lapasia joka kolosta, mutta eipä tursua enää. Onhan ne selvästi käsintehdyn näköisiä, mutta minulle kelpaa. Tärkeintähän on aina funktionaalisuus.
Näit oikein, ne on pinkkejä sisäpuolelta.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Hienoja on laatikot!

ihanasonja kirjoitti...

Hyvät on laatikot! Kiva yksityiskohta pinkki sisus :D