15.2.08

Tolloille tekemistä

Oishan tässä muutakin tekemistä, esimerkiksi gradu (oon kirjottanu muutaman lauseen ja korjannu yhen kappaleen, ei voi valittaa ettei ois tehny mitään mut voi valittaa että on tehny ihan liian vähän) tai yks toinen tehtävä (oon kirjottanu kirjoista älykkäät asiat mut en oo saanu siitä oikeeta tekstiä aikaiseksi, ei ois paljon tekemistä mutta liikaa)
Mut nää hommat ois jotenkin paljon kiinnostavampia. Kankaat on jo valittu seinävaatteeseen ja tilkut leikelty ja sommiteltu. Enää ois ompelu, mut missä välissä ehtis? Kun on koulu ja työt ja sosiaalinen elämä... Ja sen ompelukoneen esiinotto on jotenkin niin hankalaa.
Cable net-sukkiin jäin koukkuun heti sen jälkeen kun viimein tajusin miten niitä kaavioita luetaan. Lupasin itelleni eilen aamulla että kouluhommien ja töitten jälkeen en tee muuta kun neulon töllöttimen edessä. Kaverin luona kahvilla ehdin sitten jo muuttaa tätä päätöstä ja lupasin että jos lukis jotain koulukirjaa edes. No voihan sen arvata kumman päätöksen mukaan sitä lopulta tuli edettyä... Hitaathan nuo on väkertää mutta väri on niin sopiva PS:n että pitää siihen saaha valmiiksi!
Onhan tuo aika räväkkä oranssin sävy. Vaan sukat nyt saakin olla räväkät. Mummielest ainakii.

Ei kommentteja: