2.2.08

Täti Moonika

Tuli eilen piirreltyä, kun ei muka ollut muutakaan tekemistä. Pitkästä aikaa. Täytyisi useamminkin ottaa kynä ja paperia esiin muutenkin kuin muistiinpanojen tekemismielessä, jotta saisi vireen taas päälle. Ei sitä muista kuinka kivaa se on, ennen kuin taas kokeilee. En muuten neulonut eilen yhtään kerrosta. Hui. Leikin Photoshopilla sen sijaan. Hauskaa sekin.

Illalla SMG. Iih. Nyt videoiden litterointia. Blääh.

Edit 22:20: Ei tullut sitten Scandinavian Music Groupin keikkaa tälle illalle.
Tuli sen sijaan pitkä lenkki räntäsateessa ja reilu tunti hauskaa aikaa hauskojen ihmisten kanssa. Sitten joskus täytyy ottaa uusiksi, silleen oikeasti, ja ostaa ne liput heti kun mukaan pyydetään. Ei tarvitse silloin värjöttää jonossa jännittämässä, jäiskö mulle yksi irtokappale.

Mutta ei minua silti harmita. Kivaa oli. Yhden oluen sain juoda. Alkumatkasta kotiin tarpoessa tuulessa ja tuiskussa tuli melkoinen taistelufiilis; sillä litteroi huomenna loputkin videot. Loppumatkasta räntä muuttui jo lumeksi tai ainakin lumentapaiseksi, ja leijailevat pilkut katulamppujen alla näyttivät kauniilta. Lenkkeily ei myöskään ole koskaan pahitteeksi. Väkisinkin sitä mietti miten paljon helpompaa huomenna olisikaan nousta sängystä. Kotona pääsi Kisun viereen, ja saa juoda lämmintä kaakaota collegehousuissa. Ei tarvitse miettiä kuinka saa epämiellyttävät ihmiset poistumaan seurasta, vaan voi rauhassa liimaantua tiukemmin miellyttävän ihmisen kainaloon.

Kotihiiri. Tunnustan.

1 kommentti:

juttis kirjoitti...

Ullakoiden lisäks kirppikset on ihan mieletön aarreaitta :) tosin oikein helmiä kirppiksiä on harvassa nykysin..se myyminen kun on menny niin pirun ammattimaiseksi
Tuo siun piirtotyylis on oikein kiva :)