20.2.08

Cats love sweaters...
...ei vaan sillä tapaa kun minä olisin halunnut niiden rakastavan.

Kiitos paljon.

Täältä pääset "ennen" -otoksiin.


Miehelle ompelin synttärilahjaksi Örmyn. Jep, se on sen nimi. Inspiraation sain Ellin Tyypeistä. Halusin vaan Mies-Tyypille jotakin tosi yksinkertaista ja pelkistettyä, ja mustavalkoista. No, okei, on tossa toi punanen suu ja beige maha (hoitsumekkokangasta!). Tämä sopii elokuvakaveriksi kainaloon kun minä olen taas kohta kolme viikkoa muissa maisemissa. Niin, annoin niitä leffojakin.

Blogi saattaa tosiaan hiljetä tai ainakin hidastua joksikin aikaa, kun lähden taas työharjoitteluun. Siitä voi kyllä kuitenkin olla varma, että käsitöitä ja muita räpellyksiä tulee tehtyä! Kuviosaha odottaa...
Viikon ekotekoja pyrin tekemään mahdollisuuksien puitteissa. Miehelle jätin yhden hautumaan ensi viikoksi. Mutta siitä lisää ensi viikolla!

Aijoo. Vastailin aikani kuluksi tähän kyselyyn. Kyllä kannattaa! kts. palkinnot.

6 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

ha-haa, kosto on suloinen :D tai kostaja.

Ajattelin eilen jopa soittaa sulle, kun paljastui että oikeasti päästään tekemään jotain. Itsekin olin unohtanut koko Viriön, mutta onneksi työpaikan kalenterissa oli muistutus. Oli kyllä todella mukavaa, ja porukkaakin oli työpajassa kivasti.

Mutta kohtuutonta fiilistellä enempää, kun et päässyt paikalle. Toivottavasti työharjoittelussa on hauskaa! On siellä ainakin hauskempaa kuin mulla töissä :D

Vilma kirjoitti...

Voi Unto! :D Onhan se tietty hyvä, että villapaita tuli ees johonkin käyttöön, hehe. Sääli kuitenkin että katti näki parhaaksi tappaa sen, se oli komee paita.

Nasti kirjoitti...

Hehee, tosi havainnollinen kuvasarja! Intoa työharjoitteluun!

Ziina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ziina kirjoitti...

villapaidat,niistä joko tykkää tai sitten ei. saksan ebayssa olis paraikaa rukkeja tarjolla, ostaheti kauppana ihan kohtuuhintaan.

Marjut kirjoitti...

Oijoi, onneksi meillä ei ole ihan noin rajua rakkautta. :)