7.2.08

Äänestyksen satoa

Sivupalkissa olleessa äänestyksessä tuli yhteensä 27 ääntä.
Eniten blogiin haluttiin lisää sisustusasiaa (44%), sitten kissoja (40%). Eläinsuojeluasiaa ja muotia toivottiin yhtä paljon, molempia oli halunnut lisää 4 äänestäjää (14%). Runoja jne oli halunnut 2 (7%).

Tämä on aika hyvä jakauma siitä mitä blogissani tulee olemaankin käsityöasian lisäksi. Voipi olla, että kissoja tulee näkymään enemmän kuin sisustusta... mutta muuten näyttäisi siltä mitä kuvittelinkin tänne laittavani.

Koska täällä on jo yksi sisustusaiheinen postaus, tällä kertaa kissoja. Ah, nuo ihanat riiviöt.


Ne menee pyyhekaappiinkin.


Edit 15:52: Ja koska vietän ilmeisesti enkommentoikellekään -päivää, postaan sitäkin useammin. Mutta: Kiitos Annelle ja viisikolle lokikolli-kilpailun palkinnosta! Postipoika pudotti sen (tosi myöhään) luukusta tänään ja Mies riensi hakemaan. Luukulta hän huusi :"et usko kuka on saanu paketin". No uskoinhan minä, kun olin jo kuullut huhuja...
Vaikka paketissa lukikin Kisu, Unto taisi enemmän siitä innostua. Riehui kuin hullu hiiren kanssa (nykyisin jo hännätön), vei pallon Kisun nenän edestä ja loikki ja kiroili kuin mieletön hassulle kissantanssitusvehkeelle. Ei ollut kovin monimutkainen tuo idea tuossa laitteessa, oli pakko laittaa korvan taakse. Jos siis joskus tuo hajoaa tai haluaa antaa jollekin kissalle jotakin kivaa lahjaksi. Herkkuja ja ruokaa saavat sitten huomenna, ylihuomenna ja yli-ylihuomenna...

Rankan leikin päätteeksi nuo nyt vaan nukkuvat. Ja minä olen jäänyt koukkuun romaaniin. Ei oo hyvä homma, ois satamiljoonaa asiaa taas tekemättä... Eikä ne asiat oo neulomista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen otus.^^

Markka kirjoitti...

Hii. Miau.

Ostin sen Anticraft kirjan Bookdepositorysta.
(http://www.bookdepository.co.uk)

Makso muistaakseni 9 puntaa.
Eli about 12 euroa.

Tuolta voi tilata ihan visa electronilla, ilman postimaksuja!
Varoitan kuitenkin astumasta tonne sivuille. Tuhlaat kaikki rahas sinne vahingossa :D
Halpoja ja ihania kirjoja.