17.11.08

Haluatko ostaa vokaalin? (myös konsonantteja ulosheittohintaan)

Terhi myi minulle U-kirjaimen, ja siinä olikin miettimistä! Olisin niin halunnut pistää peliin sanoja kuten urhea, uhkea, upea jne, mutta en halunnut kirjoittaa postausta vain siitä mitä minä en ole.

1. Unto (ja Kisu). Unto on hauska elikko, ja tykkään siitä että se on niin oma persoonansa. Ei voi koskaan tietää millä tuulella se sattuu olemaan, ja mielikin muuttuu kymmenen sekunnin välein. Se muuntuu hetkessä hellyydenkipeästä hurisijasta villiksi tiikeriksi. Ja se on Kisun tositosi hyvä kaveri ja siksi se on minunkin kaveri. En tiedä sitten olenko minä Unton kaveri.

2. Uni. Nukkuminen ja unien näkeminen on ihan parasta mitä olla voi. Sleep is not the enemy. Jos suotte tälläisen epälainauksen Danko Jonesilta. Mä nään niin ihme unia joka yö että niistä sais melkoisia surrealistisia taideteoksia.

3. Ulla. Sekä nettineulelehden että ennenkaikkea tätini Ullan takia. Tätini on varmasti suvun (ellei Suomen) nopein ja taitavin neuloja ja siksi idolini (ja muutenkin tärkeä ihminen). Ison miehen kirjoneulevillapaita viikossa ei taida olla tälle naiselle edes mikään haaste.

4. Ulkoilma. Vaikka harrastukseni ovatkin melko sisäpainotteisia, olen sisimmältäni ulkoilmaihminen. Mikään ei voita kokonaan ulkona vietettyä päivää, oli sää sitten millainen tahansa. Saatan olla jopa sellainen masokisti, että menen tahallani viimaan, tuiskuun ja pakkaseen, ja sen jäkeen lämmin kaakao, viltti ja villasukat tuntuvat entistä paremmilta.

5. Urakkapalkka. Tulee väkisinkin mieleen niinä viikonloppuina kun tunteja kertyy vajaa neljä ja maksetaan kahdeksasta.

6. Ujot pojat. Jokin ujoissa pojissa on aina vedonnut minuun. Varsinkin jos poika punastuu kun sitä katsoo pitkään. Hih.

7. Ulkomaat. No minähän en ole kovin monessa maassa matkaillut, mutta tekis mieli. Enkä tykkää sellaisesta matkailusta missä mennään viikoksi jonnekin aurinkoon makailemaan, vaan haluaisin ihan oikeasti tutustua uusiin paikkoihin. Tarkoittaa sitä että pitäis sitten lähteä pidemmäksi aikaa ja tehdä paljon asioita paikan päällä.

8. Unnukka. Mökkisaari, jota niin paljon rakastan, sijaitsee Unnukalla. Kyseessä siis järvi.

9. Uncia uncia eli lumileopardi. Jostakin syystä nuo isot kissaeläimet sykähdyttävät sydäntäni erityisesti. Olisin voinut valita tähän myös jonkun Ursuksen, vaikka horribiliksen (vaikka ei se musta kovin horribul ole), koska karhutkin on hienoja eläimiä.

10. Ukkonen. Tykkään salamoinnista ja jyrinästä eikä vesisadekaan haittaa. Ukkonen on vaikuttava luonnonilmiö, jotenkin sitä jää katsomaan hypnotisoituna ja tajuaa miten suuri voima luonnolla onneksi on, eikä ihminen pysty kaikkea tuhoamaan.

Jos haluat ostaa minulta kirjaimen, laita kommenttia.

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mielelläni ostaisin kirjaimen!
Kuullosti niin kivaselle noi sinun juttusesi!

Terhi kirjoitti...

Mahtava lista! Enkä siis mitenkään halunnut kiusata antamalla mahdollisimman vaikean kirjaimen vaan U kiehtoi minua itseäni sillä hetkellä ja halusin nähdä mitä saat irti. Unet on mahtavia. Kauhu-unet varsinkin niin kuin viime öinen.

Teija kirjoitti...

Kivoja tarinoita...Ulla on oikeesti hieno nimi, mein Annia sanottiin Ullaksi ennen kuin siitä tuli Anni. Keksi mullekin jokin kiva kirjain :)

Lotta kirjoitti...

Mä voisin kans ostaa jonku. Tulis sitte oikeen syyn kanssa postailtua taas piakkoin.