25.7.08

Practise what you preach

Joo. No luomumaidon juomisesta ei tullu mitään, tai tuli maha kipeeks. Eli tavallista on nykyään, vähälaktoosista kun tarvitaan ettei närästä.
Roskien määrä ei oo vielä vähentyny yhtään, se yks pussi viikossa ollaan saatu aikaiseksi. Yritys on kuitenkin kova. Ainakin sen lajittelun suhteen.
Sen ainoan kerran tällä viikolla kun ollaan kaupassa käyty, unohdin sitten hedelmäpussit kotiin.
Pyöräilykypäräkin on jäänyt luvattoman usein kotiin. On muka hankalaa kun vettä sataa ja mieluummin laittaa sitten sen hupun että pysyy kuivana. Molemmat ei mahu päähän yhtäaikaa.

SNY-yllätettäväni tiedot sain tänään. Viikonloppuna voinkin aivottomissa töissäni miettiä mitä siihen ekaan pakettiin laittaisi ja kehittäisikö jotkut teemat vai mitä sitä tekisi. Joitakin ideoita tekstin perusteella ja blogiin tutustumalla jo sainkin.

Käsityörintamalla ei ole hiljaista, mutta mitään ei tunnu valmistuvan. Kerrokset on pitkiä kuin nälkävuosi, mutta ehkäpä siitä pikkuhiljaa jotain tulee. Ja se mekko, se on jäähyllä niin pitkään että saan tämän välityön valmiiksi.

Olen osannut nauttia siitä vähästä vapaa-ajasta jota minulla on. Jos sataa, neulon ja nukun päiväunet. Jos paistaa, neulon ja nukun päiväunet pihalla. Tänään huomaamattani muurahaispesässä. Uusi kokemus tuokin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SNY:si täällä kuikkii! Terkkuja vaan kovasti ja muistahan pitää sitä pyöräilykypärää, päähän kun ei ole saatavana niitä varaosia. ;-D

MouMou kirjoitti...

Voi Kisu ja Unta ovat niin söpöjä tuossa kuvassa!<3